Lydbøger » Hold ud

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Hold ud Lydbog

4.5/5

Forfatter: Amy Daws

lydbog og e-bog

Introduktion

Den forbudte kærlighed manifesterer sig i den muskuløse Tanner Harris i Hold ud, som er den anden bog i serien om Harris brødrene. Hver bog fokuserer på en af de tiltrækkende Harris brødre, og denne gang følger vi med i tiltrækningen af Tanner Harris gennem Belles synsvinkel. Der er bare den hage, at hun slet ikke har lyst til at være tiltrukket af Tanner. I Hold ud bliver Tanner mod Belles vilje en del af hendes omgangskreds, og hun bliver selv viklet ind i det postyr, der følger med i Tanners liv.

Hold ud er en klassisk romantisk fortælling, som har humoren i god behold for hver indviklede situation, Belle befinder sig i med Tanner. Og uanset hvor meget Belle ikke har lyst til det, kan hun ikke blive ved med at nægte den tiltrækning, hun har for Tanner.

Informationer:

Oplæser: Sonny Lahey & Sara Emilie Nielsen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 8 timer og 44 minutter

Hold ud: Handling

Hold ud lydbog er Belles historie. Men det er også Tanner Harris’ historie. For de to bliver mere og mere viklet ind i hinanden, og pludselig må Belle, mod sin vilje, hente en meget nøgen Tanner på en meget kold nat i oktober. Den eneste grund til Belle kommer Tanner til undsætning i Hold ud lydbog gratis, er det ene faktum, at han er svoger til Belles veninde. Hvad hun ikke havde forventet er alle billederne på forsiderne af aviserne den næste morgen af en næsten nøgen Tanner og en mut Belle.

Hvad der er hverdagskost for Tanner i Hold ud lydbog, bliver pludselig et liv fyldt med dramatiske begivenheder for Belle. Pludselig bliver Belles rygte som kirurg sat på spidsen, og som altid vil sladderen løbe hurtigere end hvad godt er. Samtidig må Tanner få rettet op på hele situation, inden han bliver sparket ud af sin fodboldklub.

Hold ud lydbog gratis lægger meget hurtigt op til en romantisk historie om to individer, som bliver presset ud i en situation, hvor de skal foregive en hengiven kærlighed overfor hinanden til fordel for pressen. Både Belle og Tanner er enige om, at det er rent skuespil. For når kameraerne er væk, kan de ikke udstå hinanden. 

Hold ud lydbog er en klassisk fjende-til-elsker bog, som gør brug af alle de gode ting, som enhver god romantisk komedie har brug for. Der er unægtelig kemi mellem Belle og Tanner, selvom de selv bliver ved med at nægte det. Og som læser bliver man revet med af de mange følelser, som damper op mellem siderne.

Om forfatteren: Amy Daws

Amy Daws har skrevet en lang række romantiske komedier, der alle bruger mange elementer, som en typisk romancelæser elsker. Hun er en bestsellerforfatter, når det gælder sexede og nutidige romantiske romaner. Størstedelen af hendes romantiske romaner foregår i USA eller i England, som hun har en betydelig forkærlighed for. 

Hold ud er den anden bog i serien om de mange Harris brødre, som til dato består af seks bøger. Foruden serien om Harris brødrene, har Amy Daws også skrevet to andre serier om romantiske forhold med skæve begyndelser, men med rigtig mange følelser.

Når Amy Daws ikke skriver romantiske romaner til sine mange læsere, så ynder hun at slappe af med at se Gilmore Girls.