Lydbøger » Hostesaft for sjælen

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Hostesaft for sjælen Lydbog

4.5/5

Forfatter: Maise Njor & Mette Lisby

lydbog og e-bog

Introduktion

Bogen Hostesaft for sjælen er skrevet af de to forfattere Maise Njor og Mette Lisby. Bogen er også udgivet som lydbog og den bliver oplæst af de to forfattere af bogen. Ud over at være forfattere, så har de andre erhverv. Maise Njor er journalist samt radiovært, og Mette Lisby er værtinde samt komiker. De to forfattere har arbejdet i samme branche for over to årtier siden. Dette værk drejer sig om de oplevelser de har sammen.

I Hostesaft for sjælen lydbog hører man de filosofiske spørgsmål om tid og livet. Der er gået over to årtier, siden de arbejdede sammen. Mange ting er sket, eller måske ikke. Måske går man bare rundt og gentager sig selv og samme handlinger gang på gang.

Dette kommer de to forfattere omkring, og du kan med fordel lytte til Hostesaft for sjælen lydbog gratis. Man hører også meget mere om deres eget liv.

Informationer:

Oplæser: Maise Njor & Mette Lisby
Sprog: Dansk
Kategori: Humor
Længde: 6 timer og 59 minutter

Hostesaft for sjælen: Handling

Bogen Hostesaft for sjælen er skrevet af de to kvindelige forfattere Maise Njor og Mette Lisby. Hostesaft for sjælen er også udgivet som lydbog, og værket bliver læst op af de to forfattere. Ud over at være forfattere, har de en del sideerhverv. Maise Njor er journalist og radiovært, og Mette Lisby er værtinde samt komiker. De to kvinder har arbejdet sammen i samme branche, og dette værk drejer sig om deres oplevelser sammen.

I Hostesaft for sjælen lydbog fortæller de to forfattere om deres tid sammen for over 20 år siden, hvor de arbejdede sammen i hverdagen. De reflekterer over årene der er gået, og hvordan det er gået med at vokse i livet. Man kan med fordel lytte til Hostesaft for sjælen lydbog gratis, hvis man vil høre mere om deres liv.

I Hostesaft for sjælen lydbog stiller de eksistentielle samt filosofiske spørgsmål. Der er gået to årtier siden de arbejdede sammen, og der har været mange forskellige hændelser i deres liv. Men er der nu også det? Eller går man egentligt bare rundt og gentager de samme handlinger om og om igen? Dette kan du blive klogere på, ved at lytte til Hostesaft for sjælen lydbog gratis. I Hostesaft for sjælen lydbog kommer de to forfattere nemlig omkring spørgsmål som disse.

Hostesaft for sjælen følger deres liv og de svære beslutninger de står i. Mette Lisby har i over 16 år boet i USA, og hun ved ikke om hun bør komme tilbage til Danmark igen. Der er jo mange ting der er ændret siden da, både i hendes eget liv samt i landet Danmark.

Maise Njor har lige mistet en forælder, hendes karriere som forfatter springer i vejret og hun har problemer med kærlighedslivet. Hostesaft for sjælen er derfor noget de to samledes om.

Om forfatteren: Maise Njor & Mette Lisby

Maise Njor er en dansk forfatter samt journalist. Gennem Maise Njors forfatterskab, har hun formået at skrive ni forskellige værker. Hun har desuden været chefen for magasinet Eurowoman og været en del af radioprogrammet Mads & Monopolet. Forfatteren begyndte sin karriere på den litterære scene i 2005, da hun debuterede med en roman.

Mette Lisby er en kendt dansk komiker, skuespiller samt forfatter. Hun er en frontfigur for komikernes begyndelse her i Danmark i 1990’erne. Hun har også deltaget i diverse værtinderoller. At hun blev entertainer lå lige til højrebenet, da hun er datter af Bjarne Lisby. Bjarne Lisby er en dansk sanger og han skrev tekster til sange han brugte.