Lydbøger » Hovedet i himlen og fødderne på jorden

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Hovedet i himlen og fødderne på jorden Lydbog

4.8/5

Forfatter: Carolyne Kaddu Rasmussen

lydbog og e-bog

Introduktion

De fleste af os kender Carolyne Kaddu Rasmussen som Melvins mor. Melvin har taget alle os danskere med storm. Vi har dog været så heldige også at lære Carolyne at kende, blandt andet i TV-serien Helt Sort. Af denne grund er vi også mange, der har været nysgerrige på, hvem denne kvinde egentlig er.

I Hovedet i himlen og fødderne på jorden lydbog gratis, kan du lære mere om Carolyne. Bogen er en fortælling om kontraster, om at være på flugt og om at kæmpe for at blive en del af det danske samfund. Historien er både humoristisk og barsk. Én ting er dog sikkert – du lærer en hel del om, hvem Melvins mor egentlig er.

Informationer:

Oplæser: Carolyne Kaddu Rasmussen
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 6 timer og 26 minutter

Hovedet i himlen og fødderne på jorden: Handling

Carolyne Kaddu Rasmussens liv har været fuld af kontraster. Hun blev født i Uganda, hvor hun voksede op med hendes farmor og en masse høns. Senere flyttede hendes familie til Kenya. Her levede hun et velhaverliv, hvor de både havde fint porcelæn og stuepige.

Da Carolyne forelsker dig i en politiker, havde hun ikke regnet med, at dette ville blive startskuddet til et liv på flugt og herefter et liv i Danmark. Hendes politikermand bliver nødt til at flygte og søge asyl i Danmark. Dette er grunden til, at Carolyne et år efter selv ankommer til Danmark som 21 årig med deres to små børn. Hun finder dog ikke den mand, som hun havde regnet med. Han er nemlig blevet syg og nedbrudt af flugten og har tabt sin identitet.

I Hovedet i himlen og fødderne på jorden lydbog, hører du om, hvordan Carolyne må begynde forfra i Danmark. Du hører om, hvordan hun kæmper for at lære det danske sprog og de danske traditioner. Som vi alle ved, er det lykkedes hende meget godt.

Da Melvin får sit gennembrud, lærer vi alle også Melvins mor at kende. Endnu en gang bliver hendes liv præget af kontraster, da hun nu skal lære at navigere i et liv med tv-priser og spotlight. Selvom hendes liv har været præget af altoverskyggende sorger, formår hun at leve et liv med humor og livsglæde. For, hvis bare man har Hovedet i himlen og fødderne på jorden, skal det nok alt sammen gå.

Om forfatteren: Carolyne Kaddu Rasmussen

Hovedet i himlen og fødderne på jorden er skrevet af Carolyne Kaddu Rasmussen – nærmere kendt som Melvins mor. Bogen er hendes første og er blevet taget rigtig godt imod. Vi har alle været interesseret i at lære mere om denne livsglade kvinde. I Hovedet i himlen og fødderne på jorden bliver det endeligt muligt.

Vi vil ikke fortælle dig en masse om Carolyne her på siden. I stedet for vil vi anbefale dig at lytte til Hovedet i himlen og fødderne på jorden lydbog gratis. Herved får du hele den hjertevarme og interessante fortælling om hendes liv.