Lydbøger » Hulernes sang

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Hulernes sang Lydbog

4.4/5

Forfatter: Jean M. Auel

lydbog og e-bog

Introduktion

Romanen Hulernes sang er skrevet af den amerikanske forfatter Jean M. Auel. Værket er en historisk roman, og følger fortidens historie, som forfatteren har forsket i siden 1970’erne. Dette er desuden sidste værk i forfatterens internationale anerkendte serie Jordens børn.

I Hulernes sang lydbog hører man om Ayla. Hun er i et tidligere bind i serien blevet introduceret, og man hører i denne bog igen om hende. Da hun var blot fem år skulle hun lære at leve alene i den vilde natur. Samme natur som havde skabt et kraftigt jordskælv, der havde udryddet hendes flok. Lyt til lydbogen gratis, hvis du vil høre mere om hendes oplevelser.

Informationer:

Oplæser: Randi Winther
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 16 minutter

Hulernes sang: Handling

Hulernes sang er en historisk roman, som omhandler fortidens historie. Hulernes sang er desuden skrevet af den amerikanske kvindelige forfatter Jean M. Auel. Forfatteren har siden 1970’erne studeret fortidens historie, og dette har hun skrevet om i sin serie Jordens børn. Hulernes sang er desuden sidste bind i denne serie. Bogen har opnået stor succes på den internationale litterære scene, og har formået at få solgt over 45 millioner eksemplarer.

I Hulernes sang lydbog hører læseren igen om Ayla. Ayla blev præsenteret i et tidligere bind af forfatterens serie Jordens børn. Ayla var en pige, som levede i istiden. Man får i værket et indblik ind i det svære liv i denne historiske tidsperiode. Da Ayla eksempelvis var fem år gammel, så skulle hun lære at overleve i en gigantisk samt farlig natur. Den samme natur der havde skabt et jordskælv, som havde udryddet mennesker fra hendes omgangskreds.

Man kan med fordel lytte til Hulernes sang lydbog gratis, hvis man vil høre hvordan Ayla klarer sig.

I Hulernes sang lydbog hører man, at hun bliver en del af en neandertaleres klan. Her levede hun ekskluderet, men med oplæring af Iza, som var en kvinde i medicin. Her forblev hun dog ikke, da hun blev ekskluderet af de andre, og hun skulle på ny lede efter noget nyt. Man kan med fordel lytte til Hulernes sang lydbog gratis.

Man informeres i Hulernes sang lydbog, at hun selvstændigt lærer at jage og medicinere. Hun blev bedste venner med en hest hun tæmmede, og med en opfostret ulv.

På sin rejse mødte hun Jondalar, som giftede sig med hende og hun integreres ind i hans flok. De fik en datter sammen, og Ayla blev en spirituel leder. Ikke alle var dog begejstrede for hende.

Om forfatteren: Jean M. Auel

Jean M. Auel er født i 1936, og hun er en forfatter fra det nordamerikanske land USA. Forfatteren er kendt for at have skrevet den historiske samt forskningsbaserede serie kaldet Jordens børn. Serien er baseret på hendes forskning fra 1977, baseret på forhistoriske optegnelser og forhold. Første bog i denne serie blev udgivet i 1980. Dette værk var hendes debutroman.

Den internationale berømte serie Jordens børn indeholder seks værker. Første værk hedder Hulebjørnens klan, og sidste værk hedder Hulernes sang. Værkerne følger den centrale person ved navnet Ayla. Hun er en fortidskvinde. Serien har nu været afsluttet i et par år.