Lydbøger » Human Leadership

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Human Leadership Lydbog

4.1/5

Forfatter: Rie Dalsgaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Rie Dalsgaard er en dansk forfatter samt kendt profil inden for business-feltet i Danmark. Human leadership formår at tage læseren med på en personlig udvikling, specifikt inden for ens præstation i livet. Dette værk er tiltænkt både individer i ledelsen, men også helt middelmådige stillinger. Ved du, at du præsterer middelmådigt, selv om du ved at du kan præstere meget mere? Så er dette værk perfekt til dig.

I dette værk hører man fra ledere af nogle af Danmarks største virksomheder, eksempelvis TRYG og Deloitte, og de giver deres bedste bud på hvordan du bedst muligt kan forbedre dit arbejdsliv. Har du drømme om at blive en ambitiøs leder, så er dette værk perfekt til dig.

Informationer:

Oplæser: Egil Hvid-Olsen
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 5 timer og 41 minutter

Human Leadership: Handling

Human Leadership af Rie Dalsgaard er en roman, der formår at give læseren essentielle redskaber, som kan benyttes i din karriere, og garanterer en personlig udvikling frem mod noget bedre. Human Leadership giver dig teorier, som gør at du kan gå fra at have middelmådige præstationer, til at du yder fremragende samt imponerende præstationer, som eventuelt får dig rykket frem på karrierestigen. Human leadership er ikke kun beregnet til den almindelige medarbejder, men værket er også beregnet til ledelsen.

I Human leadership lydbog hører man fra adskillige personer i ledelserne af diverse topvirksomheder i Danmark, blandt andet fra IBM Danmark, TRYG og Deloitte. Her giver de deres bedste bud på hvordan du bedst muligt kan præstere på jobbet, men også hvordan ledelsen kan motivere sine medarbejdere bedst muligt. Man kan med fordel lytte til Human leadership lydbog gratis.

Man hører i Human leadership lydbog at der er fem omveje, der forringer ens præstation, men der findes også fem genveje mod en bedre præstation. Er du derfor træt af at præstere som du gør, selv om du inderst inde ved at du kan præstere bedre? Eller vil du gerne vide hvad du kan forbedre ved din præstation, så kan du i dag læse Human Leadership.

At få større succes på arbejdet betyder heller ikke, at det skal gå ud over dit private liv. Det behøver nemlig ikke at være enten/eller, men i værket lærer man at situationen kan være både/og. Udlev derfor dine ambitiøse drømme om at blive en leder, og lev et liv uden fortrydelse.

Om forfatteren: Rie Dalsgaard

Rie Dalsgaard er en dansk forfatter, coach samt konsulent for diverse ledelser, firmaer samt private virksomheder. Forfatteren dimitterede fra Copenhagen Business School i 2001 med en MBA, og hun har efterfølgende brugt sin tid på adskillige arbejdsopgaver. Hun har eksempelvis i over et årti arbejdet inden for marketing og salg, og hun har været en selvstændig konsulent.

Hun har gennem sin karriere fokuseret meget på ledelserne i virksomheder, både selvledende og store virksomheder, og hvordan de kan forbedre vilkårene for deres medarbejdere. Blandt andet hvordan man motiverer samt styrker andre individer. Disse teorier hun nævner kan man høre mere om i Human leadership lydbog. Lyt til Human leadership lydbog gratis i dag, da du nødigt vil undgå disse essentielle redskaber, som du kan benytte i hverdagen samt i karrieren.