Lydbøger » Huset i Chelsea

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Huset i Chelsea Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lisa Jewell

lydbog og e-bog

Introduktion

Huset i Chelsea er en nervepirrende historie om en fortid, hvor der stadig ikke findes noget svar endnu på det mysterium, der fandt sted i et stort hus i Chelsea. Det er Libbys historie, som venter på hende i et hus, som hun ikke har set eller kendt til i størstedelen af sit liv. Men det var det hus, hun tilbragte sin første tid som spædbarn i.

Huset i Chelsea er en spændende thriller, der efterlader læseren med begrænsede svar og endnu mere tvivl. Spørgsmålet er, om du får hele sandheden at vide, eller kun den sandhed, som andre ønsker skal frem i lyset. Hvis du tør, må du selv læse Huset i Chelsea og finde ud af det.

Informationer:

Oplæser: Thomas Guldberg Madsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 16 minutter

Huset i Chelsea: Handling

Huset i Chelsea lydbog begynder på en fødselsdag. Det er Libby Jones, der har fødselsdag, og hun fylder 25 år. Det er en fødselsdag, hun har set frem til i mange år, for det betyder, at hun endelig kan få svar på mange af sine spørgsmål. Hun ved, at hun på sin 25-års fødselsdag vil få et brev, som indeholder alle de svar, hun har ventet på hele sit liv i Huset i Chelsea lydbog gratis. 

Selvom Libby har haft en godt liv med søde adoptivforældre, har hun altid haft et brændende ønske om at vide mere om sine biologiske forældre i Huset i Chelsea lydbog. Nu får hun endelig det brev, der kan fortælle hende om dem. Ikke nok med at brevet fortæller hende om hendes forældre, så finder hun også ud af, at hun har arvet et hus. Men det er ikke bare et hvilket som helst hus, det er en kæmpe millionvilla, der ligger i Chelsea i London. Brevet fortæller dog intet om den mørke hemmelighed, som huset også gemmer på i Huset i Chelsea lydbog gratis.

For 25 år siden rykkede politiet ud til huset i Chelsea, hvor de fandt et lille spædbarn alene i sin vugge. I køkkenet fandt de tre lig, som så ud til at have ligget der i flere dage. Det blev senere opklaret, at to af de lig var Libbys forældre. Men man har ikke fundet svar på andet end det siden da. For eksempel var der fire andre børn i huset, som ikke blev set siden. Og hvem har passet på Libby i hendes vugge, efter forældrene døde? Libby er endelig klar til at lede efter sandheden i Huset i Chelsea lydbog.

Om forfatteren: Lisa Jewell

Lisa Jewell er klar med endnu en nervepirrende og vanvittigt spændende thriller, der virkelig er svær at lægge fra sig. Lige når du tror, du har regnet noget ud, vender du en side og det hele bliver vendt på hovedet igen. Huset i Chelsea er en speciel krimi om flere mord, men også om den evige drøm om at kende sit ophav og sin familie.

Lisa Jewell har også skrevet den spændende Den usynlige pige, som er endnu en krimi om familiehemmeligheder. Inden Jewell begyndte på sine fantastiske krimiromaner, har hun også skrevet en enkelt romantisk historie i Huset vi voksede op i.