Lydbøger » Huset på Rivieraen

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Huset på Rivieraen Lydbog

4.5/5

Forfatter: Natasha Lester

lydbog og e-bog

Introduktion

Huset på rivieraen er en smuk og sandfærdig historie, der har sit udspring i virkelige begivenheder fra en tid, de fleste ynder at glemme. Men fortiden har det med at dukke op med hemmeligheder, når vi mindst venter det. Dette er også tilfældet for Remy Lang, der i et forsøg på at finde sig selv igen, opdager en hemmelighed i familien, som ingen havde forudset. 

Huset på rivieraen fortæller en historie, der strækker sig over kontinenter, og som er parat til at vælte verdener omkuld med hemmeligheder, der har ventet i årtier på at komme frem i lyset. Det er en historie for læsere, der er glade for drama og historie og kombinationen af denne.

Informationer:

Oplæser: Maria Stokholm
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 13 timer og 22 minutter

Huset på Rivieraen: Handling

Huset på rivieraen lydbog starter først i 1939. I Paris er den tyske besættelse godt i gang, og de unge franske indbyggere må se til, mens deres verden bliver vendt på hovedet. En af disse unge mennesker er Éliane Dufort, som arbejder på Louvre. Her bliver hun påsat opgaven fra de tyske soldater at kategorisere alle de uvurderlige kunstskatte. I første omgang har Éliane ingen anelse om, hvilket formål dette har i Huset på rivieraen lydbog gratis. 

Heldigvis kan Éliane forstå tysk, og hun opsnapper hurtigt det egentlige formål med den påståede inventaropgørelse. Uden tyskerne lægger mærke til det, begynder Éliane at lave sin egen liste med de værker, som tyskerne har i sinde at stjæle til egne samlinger. Det er en farlig viden, som hun ikke kan holde på alene, og der går ikke lang tid, før hun opsøger den franske modstandsbevægelse, som hun deler informationerne med i Huset på rivieraen lydbog. For Éliane ved, at det kun er et spørgsmål om tid, før tysker opdager, hvad hun har gjort.

Mange flere år senere har en australsk modeekspert arvet et smukt hus i Sydfrankrig, på den smukke riviera. I et forsøg på at komme ovenpå en personlig ulykke, rejser Remy Lang hertil for at finde ro i Huset på rivieraen lydbog gratis. Den ro bliver dog forstyrret, da hun finder en lang liste over stjålne kunstværker, der er dateret tilbage til anden verdenskrig.

Men det største chok er afsløringen af, at et af de listede malerier hang på Remys eget børneværelse så længe hun kunne huske i Huset på rivieraen lydbog.

Om forfatteren: Natasha Lester

Det er ikke første gang, at Natasha Lester har skrevet en smuk historie, der tager sit udgangspunkt i virkelige begivenheder, som Huset på rivieraen gør. Tidligere har hun skrevet Den franske fotograf og Den hemmelig arv, som begge også strækker sig over flere årtier, og afslører den ene eller anden hemmelighed om historiens indflydelse for de enkelte karakterer.

Huset på rivieraen er tydeligvis en historie, hvor Lester har gjort sig umage med sin research, og det er endt ud i en medrivende roman om de evigt omtalte kunsttyverier fra nazisternes side. Det er bogen til dig, der er glad for at læse om stærke og heltemodige kvinder fra anden verdenskrig.