Lydbøger » Hvad alle bør vide om mænd. Pik, potens og parforhold

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Hvad alle bør vide om mænd. Pik, potens og parforhold Lydbog

4/5

Forfatter: Ann Henning, Bay Bay, Jesper Bay Hansen & Ann-Marlene Henning

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvad alle bør vide om mænd. Pik, potens og parforhold er en bog, der er skrevet af Jesper Bay Hansen og Ann-Marlene. Det er en bog, der tager fat i et emne, der kan være svært at tale om for en lang række mennesker. Med Hvad alle bør vide om mænd. Pik, potens og parforhold lydbog kan vi nu få svar på mange af de spørgsmål, som vi måtte have om mænd.

Få mulighed for at give dig i kast med Hvad alle bør vide om mænd. Pik, potens og parforhold lydbog gratis og få information om alt fra kønsdele, erogene zoner, rejsningsbesvær og orgasmer. Hvad alle bør vide om mænd. Pik, potens og parforhold har information om lidt af det hele.

Informationer:

Oplæser: Anders Vølpert Momme
Sprog: Dansk
Kategori: Fakta
Længde: 7 timer og 33 minutter

Hvad alle bør vide om mænd: Handling

Hvad alle bør vide om mænd. Pik, potens og parforhold er en bog, der er skrevet af Jesper Bay og Ann-Marlene Henning. Lyt til Hvad alle bør vide om mænd. Pik, potens og parforhold lydbog gratis og få del i svarene på de mange spørgsmål, som mange af os har om mænd.

Lyt til Hvad alle bør vide om mænd. Pik, potens og parforhold lydbog gratis og hør fortællinger om mandens kønsdele, normalstørrelser, kønsdelens funktioner, reaktioner, erogene zoner, rejsningsbesvær og orgasmer. Dette er dog ikke alt, for undervejs i Hvad alle bør vide om mænd. Pik, potens og parforhold kan du også høre om diverse teknikker, der kan være med til at forbedre en mands seksualliv.

Med Hvad alle bør vide om mænd. Pik, potens og parforhold lydbog formår de tre forfattere at ramme et niveau, der er interessant, men samtidig oplysende. Der bliver i Hvad alle bør vide om mænd. Pik, potens og parforhold ikke talt ned til læseren. Samtidig pakker forfatterne til Hvad alle bør vide om mænd. Pik, potens og parforhold ikke ind, og tingene bliver sagt, som de er.

Lyt til Hvad alle bør vide om mænd. Pik, potens og parforhold lydbog og bliv klogere på alle de myter, der eksisterer om mænd. Alt dette indhold er beskrevet på en saglig og seriøs måde, men undervejs er der selvfølgelig også tid til humor.

Overvejende kan man sige, at Hvad alle bør vide om mænd. Pik, potens og parforhold er en bog, der ikke kun henvender sig til mænd. Hvad alle bør vide om mænd. Pik, potens og parforhold lydbog indeholder nemlig information, der er værdifuld for alle køn.

Om forfatteren: Ann-Marlene Henning, Jesper Bay Hansen

Hvad alle bør vide om mænd. Pik, potens og parforhold er skrevet af Jesper Bay Hansen og Ann-Marlene Henning. Til sammen har de to mange års erfaring inden for dette felt, og med det tidligere omtalte værk forsøger de to forfattere for alvor at videregive denne information, som de har oparbejdet gennem deres arbejdsliv.

Jesper Bay Hansen, der er uddannet læge, må den dag i dag siges at være en af Danmarks førende sexologer, mens Ann-Marlene Henning er uddannet sexolog og parterapeut. Derfor har de begge stor erfaring med at hjælpe mænd såvel som kvinder med at få et bedre sex- og kærlighedsliv.