Lydbøger » Hvad enhver far bør vide

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Hvad enhver far bør vide Lydbog

4.6/5

Forfatter: Thomas Skov

lydbog og e-bog

Introduktion

Der findes dusinvis af bøger for kvinder om at blive mødre, men hvor mange bøger findes der reelt om at blive far? Med Hvad enhver far bør vide findes der i hvert fald en, og den dækker til gengæld også mange forskellige emner, som enhver far gerne vil og bør vide.

Hvad enhver far bør vide er skrevet af Thomas Skov, og den er udsprunget af flere samtaler med andre fædre, der heller ikke altid vidste, hvad de lavede. Sammen har de fundet de bedste råd frem, baseret på deres egne oplevelser, som måske kan hjælpe kommende fædre. Eller fædre, som bare har brug for at vide, at de ikke er de eneste, der ikke har styr på en skid.

Informationer:

Oplæser: Thomas Skov
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 4 timer og 7 minutter

Hvad enhver far bør vide: Handling

Hvad enhver far bør vide lydbog er nok en af de sjoveste bøger, som alle fædre bør læse på et eller andet tidspunkt i deres årelange karriere som far. Du får ikke nødvendigvis besvaret alle dine kritiske spørgsmål, ej heller er det en manual til, hvordan din baby skal fungere. 

Hvis du en dag opdager, at dit barn kan dreje hovedet 360 grader og har en unormal afføringsfarve, er der ingen garanti for, at du finder svaret i Hvad enhver far bør vide lydbog gratis. I pågældende tilfælde vil det være bedst at kontakte en læge. Eller måske et cirkus på farten. 

Hvad enhver far bør vide lydbog er ikke din facitliste til, hvordan du bedst skal opdrage dit barn. Der er ingen snydekoder til at opdrage dit barn til at have mod på livet. Til gengæld er Hvad enhver far bør vide lydbog gratis bogen til dig, som skal være far, eller har været det i et stykke tid. 

Forfatter Thomas Skov er udmærket godt klar over, at det på ingen måde er nemt at blive far. Det er ikke et fag på skoleskemaet, eller noget du kan lære om i din fritid. Det er sjældent, at fædre sætter sig ned med deres sønner og fortæller dem, eller lærer dem, hvordan det er at være far.

Det er disse tanker, som har været motivationen for Thomas Skov til at skrive Hvad enhver far bør vide lydbog.  Det er en samling af erfaringer og hjælpsomme råd fra alle andre fædre, der heller ikke altid har vidst, hvad de havde gang i som far. Men som nu gerne vil hjælpe andre fædre.

Om forfatteren: Thomas Skov

Thomas Skov har skrevet flere bøger om mærkværdige emner, men med Hvad enhver far bør vide har han skrevet en unik indsigt i, hvordan mange fædre tænker og agerer over det at blive far. I bogen har Thomas Skov fået hjælp fra sin fædregruppe, som også bidrager med deres syn på sagen. 

Baseret på de mange erfaringer med alt lige fra babygylp, mangel på søvn til den ubeskrivelige kærlighed, der også indfinder sig, kan du i Hvad enhver far bør vide læse dig til en masse gode råd.

Hvad enhver far bør vide er skrevet med hensigten, at enhver far indser, at de ikke er alene i situationen. Der findes mange andre fædre, som er lige så meget på bar bund, og de har din ryg.