Lydbøger » Hvad man ikke ved

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Hvad man ikke ved Lydbog

4.1/5

Forfatter: Anne Lise Marstrand-Jørgensen

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvad man ikke ved er en medrivende og følelsestung roman om en familie, der ikke helt kan finde ud af at være en familie til trods for, at de prøver på hver deres forskruede måde. Det er familien Horn, som udadtil ligner den perfekte kernefamilie med mor, far og to små børn, som forældrene forguder. Men Hvad man ikke ved kigger under overfladen på den perfekte familie, og der forsvinder perfektionismen i tvivl, skam, lyster, forvirring og et evigt krav om kærlighed fra alles sider.

Hvad man ikke ved er en historie om en familie, der kæmper på alle mulige måder for at holde sammen, mens samfundet gør sit for at opløse dem indefra.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 16 timer og 36 minutter

Hvad man ikke ved: Handling

Hvad man ikke ved lydbog er fortællingen om Alice og Eric Horn, der lever det fineste liv i forstæderne med deres lille datter. Tilsyneladende bliver deres liv kun endnu bedre, da de flytter til et særdeles fint middelklassekvarter, hvor de også får deres andet datter og første søn. For resten af verden kunne det ikke se bedre ud for familien Horn i Hvad man ikke ved lydbog gratis.

Men omverdenen er hele tiden klar til at komme med udfordringer, og det sker i form af et ungdomsoprør, der langsomt sniger sig ind i hjemmet med hjælp fra Eric. Han får en smag for det frie kærlighedsliv gennem en tidligere ven, og pludselig ser Erics liv meget anderledes ud. Det er ikke noget Alice har bedt om, men hun elsker Eric og vil gøre næsten hvad som helst for, at deres forhold ikke skal forsvinde mellem fingrene på hende. Selv hvis det betyder, at hun må dele ham med andre, når Erics nye lyster stiger til overfladen i Hvad man ikke ved lydbog.

Men efter ti år i denne nye tilværelse bliver det for meget for Alice, der har brugt mange af de år i en personlig krise. Alice vælger at forlade denne verden, og Eric står nu tilbage med deres tre børn, som han ikke aner, hvordan han skal opdrage, hvis ikke det var for en artikel, Alice efterlod ham.

Hvad man ikke ved lydbog gratis fortæller historien om en familie, der konstant vil være ærlig overfor hinanden om deres kærlighed til familien. Men det er svært, når man konstant lyver for alle – inklusive sig selv.

Om forfatteren: Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Anne Lise Marstrand-Jørgensen har med Hvad man ikke ved lydbog skrevet en medrivende bog, der stiller spørgsmålstegn ved mange familiære forhold, når forældre hele tiden vil forsøge at følge med strømmen. Det er en historie om forholdet mellem ægtefæller, men også ganske simpelt mellem mænd og kvinder, når spørgsmålet om seksualitet bliver sat ud i det fri. Det er en historie om at længes efter at finde det sted, hvor man hører til.

Anne Lise Marstrand-Jørgensen har skrevet mange forskellige romaner, der vækker interessen hos den skeptiske læser. Hvis du er blevet mere nysgerrig efter at have læst Hvad man ikke ved, kan du fortsætte med for eksempel Sorgens grundstof eller Margrete I.