Lydbøger » Hvis der skulle komme et menneske forbi

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Hvis der skulle komme et menneske forbi Lydbog

4/5

Forfatter: Thomas Korsgaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvis der skulle komme et menneske forbi er skrevet af den danske forfatter Thomas Korsgaard. Dette værk indgår i en serie, og er forfatterens debutroman. Bogens handling er baseret ud fra forfatterens egen barndom.

I Hvis der skulle komme et menneske forbi lydbog hører man om en familie, der bor ude på en gård i Midtjylland. De har en dårlig økonomi samt sammenhold. Faren optager lån hos sin bror, som til gengæld gerne vil kontrollere deres liv. Moren benytter sin tid foran computeren med sine smøger, og børnene samt hundene er overladt til dem selv.

Romanen er følsom samt rig på mørk humor. Værket giver et indblik i en familie, hvor der ikke altid er helt styr på sagerne. Der er temaer såsom vold, fattigdom, håb, barndom samt livet generelt i værket.

Informationer:

Oplæser: Thomas Korsgaard
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 6 timer og 40 minutter

Hvis der skulle komme et menneske forbi: Handling

Forfatteren bag Hvis der skulle komme et menneske forbi hedder Thomas Korsgaard. Han har desuden formået at sælge mere end 100.000 eksemplarer af blot to af sine værker. Han skriver noveller, børnebøger samt romaner.

Hvis der skulle komme et menneske forbi er forfatterens debutroman. Værket indgår desuden i en serie, hvor denne bog er første del, og værket har en efterfølger. Man kan med fordel lytte til Hvis der skulle komme et menneske forbi lydbog, hvor man bliver sat ind i Thomas Korsgaards barndom. Man kan desuden få Hvis der skulle komme et menneske forbi lydbog gratis.

I Hvis der skulle komme et menneske forbi lydbog hører man om forfatterens opvækst i en familie, som led af en økonomisk krise. Man følger ikke en normal fortælling om en familie i en økonomisk svær situation, men man hører hvordan det er at vokse op i sådan en tilværelse som barn. I Hvis der skulle komme et menneske forbi lydbog hører man også, at familien bor på en gård tæt på byen Skive, som er placeret i region Midtjylland.

Man kan med fordel lytte til Hvis der skulle komme et menneske forbi lydbog gratis. Her hører man om en far der optager lån hos sin bror, som gerne vil give dem lån, men til gengæld vil han have en stor kontrol samt overlegenhed over deres liv. Moren bruger sin tid foran en computerskærm, hvor hun spiller online om penge, mens hun ryger smøg efter smøg.

Mens de voksne har travlt med dette, så må børnene –ligesom deres hunde- løbe frit på gården og være overladt til dem selv.

Om forfatteren: Thomas Korsgaard

Thomas Korsgaard er en dansk forfatter, som er bosiddende i København. I 2017 debuterede den unge forfatter Thomas Korsgaard med sin første roman, som har titlen Hvis der skulle komme et menneske forbi. Romanen Hvis der skulle komme et menneske forbi indgår i en serie og er den første del, hvor efterfølgeren har titlen En dag vil vi grine af det. Værket drejer sig om forfatterens barndom.

Forfatteren har skrevet romaner, novellesamlinger samt børnebøger.

Forfatteren har desuden i en ung alder opnået stor succes på den danske litterære scene. Blot to af hans værker har sammenlagt fået solgt mere end 100.000 eksemplarer.