Lydbøger » Hvis sandheden skal frem

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Hvis sandheden skal frem Lydbog

4.1/5

Forfatter: Anne Lise Marstrand-Jørgensen

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvis sandheden skal frem fortsætter den historie, som læseren kunne begynde med familien Horn i Hvad man ikke ved. I Hvis sandheden skal frem fortsætter familien med at leve med de valg, som der blev truffet i forrige bog, og ungdomsoprøret er stadig i fuldt flor. Hvilket også er med til at påvirke familien yderligere. Erics liv og valg bliver skubbet stille og roligt i baggrunden, og i stedet kan læseren følge med i livet hos de tre børn, når idealer og spørgsmålet om kærlighed tages frem og nærstuderes i Hvis sandheden skal frem. Det er en bog, der kommer til at få enhver til at tænke over sit eget liv, og de valg man har truffet.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 17 timer og 29 minutter

Hvis sandheden skal frem: Handling

Hvis sandheden skal frem lydbog er fortællingen om de voksne børn fra Horn-familien. Marie-Louise, Flora og Martin er parate til at leve deres egne liv, efter deres far har forsøgt i mange år at opdrage dem enemand. Det er gået godt og skidt, hvilket de tre søskende kun kan se tilbage på med neutrale ansigter. Nu er tid til, at de selv omfavner livets mange muligheder med hver deres forestillinger om kærlighed og mange andre ting i livet i Hvis sandheden skal frem lydbog gratis.

Marie-Louise må leve med de valg, hun traf, der endte med, at hun som kun 16 år gammel kunne præsentere en positiv graviditetstest. Det endte med at afslutte hendes tid i gymnasiet før tid, og hun må nu forsøge at sammensætte et liv som alenemor med en kæreste, der hver dag vender hjem til sin hustru i Hvis sandheden skal frem lydbog.

Flora begynder at blive en del af en flok kvinder, der er meget frie, når det gælder alt lige fra kønspolitik, til euforiserende stoffer, til nøgenhed og tanken om at være frigjort på enhver tænkelig måde. Og alligevel står hun midt i dilemmaet om at være frigjort til at tage styringen som kvinde, men stadig vente på, at manden skal tage det første initiativ.

Hvis sandheden skal frem lydbog gratis er endnu en fremragende roman om et familiesammenhold, der bliver sat på prøve, når sandheder og løgne kommer i spil. Der bliver sat spørgsmålstegn ved ethvert tænkeligt forhold mellem mænd og kvinder og de generationer, der stadig kæmper med ungdomsoprøret.

Om forfatteren: Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Anne Lise Marstrand-Jørgensen konkluderer fortællingen om familien Horn i Hvis sandheden skal frem lydbog. Hun begyndte deres historie i Hvad man ikke ved, og det stod klart for mange læsere, at der var mere at fortælle om de tre børn i familien. Hvilket Marstrand-Jørgensen heldigvis også indså.

Præcis ligesom den første bog er Hvis sandheden skal frem også gennemblødt af det evige spørgsmål om at finde det sted, hvor man føler man hører til. Det er unægtelig det, der driver de tre Horn-børn gennem hele livet.

Når du har læst både Hvad man ikke ved og Hvis sandheden skal frem, kan du forsøge med en af de mange andre romaner fra Anne Lise Marstrand-Jørgensen. Det kunne for eksempel være Havpaladset.