Lydbøger » Hvis vi ikke taler om det

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Hvis vi ikke taler om det Lydbog

4.6/5

Forfatter: Leonora Christina Skov

lydbog og e-bog

Introduktion

En ensom barndom, identitet og konstant søgen efter kærlighed fra sine forældre er ikke just opskriften på en ideel barndom og ungdom. Men det er det forfatteren, Leonora Christina Skov, har kæmpet med i hendes liv.

Bogen, Hvis vi ikke taler om det lydbog, er en beretning om hendes eget liv, hvor man følger tankerne fra et skrøbeligt ungt menneske. I bogen skriver hun om at være outsideren i Helsinge, og om konstant at leve i skyggen af forældrenes tanker og fordømmelse. Derudover er Hvis vi ikke taler om det også en beretning om startskuddet til Leonoras karriere som forfatter.

Hun finder et forlag, hvilket åbner en helt ny dør for hende. Så man følger den unge kvindes rejse ind karrieren, og hvordan denne påvirker resten af hendes liv. Du kan lytte til Hvis vi ikke taler om det lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Leonora Christina Skov
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 5 minutter

Hvis vi ikke taler om det: Handling

Da døren til forfatterverden er åbnet, opdager Leonora hurtigt at det kan være farligt når man er en ubeskyttet, ung kvinde, men det stopper ikke hendes gøren. Hun sætter sig et mål for at hun skal være forfatter. Hendes drøm er at sætte spor i verden, men det er ikke så nemt for hende.

Hvis vi ikke taler om det lydbog, er en beretning om at følge sine drømme, uanset hvor håbløs fremtiden ser ud. Bogen har også fokus på at finde sin plads i denne verden, og om hvordan man sætter grænser. Igennem Hvis vi ikke taler om det lærer Leonora også at accept og kærligheden findes i mange forskellige former og afskygninger. Det er en medrivende og hjerteskærende beretning, hvor man sidder tilbage med en stærk følelse af empati og stolthed over den kvinde der udfoldes som bogen skrider frem.

Det er svært at undgå at blive rørt over Leonoras beretning, da hun beskriver alting meget råt og åbent, uden at der bliver lagt låg på noget som helst. Hvis vi ikke taler om det, er en virkelig velskrevet roman, og hos den rette læser kan denne bog følge en resten af livet. Det kan til tider være ubehagelig læsning, netop fordi hun fortæller så åbent, og generelt er grænsesøgende i sin måde at skrive på, men den er stadig det værd at læse.

Mange læsere vil nok kunne spejle sig i Leonora og de problematikker som følger med et ungt menneske, så hvis bogen vækker interesse, så kan du lytte Hvis vi ikke taler om det lydbog gratis.

Om forfatteren: Leonora Christina Skov

Forfatteren til Hvis vi ikke taler om det, Leonoria Christina Skov, er uddannet mag.art i litteraturvidenskab. Ved siden af sin karriere som forfatter sidder hun også som litteraturanmelder for Weekendavisen.

Hun startede som forfatter i 2013, da hun udgav Rygsvømmeren, og har derefter skrevet bogen Den der lever stille. Hvis vi ikke taler om det er efterfølgeren til denne bog, hvor hun fortsætter beretningen om ungdommen og de problematikker hun stod med. Udover hendes egne livsfortællinger, har hun skrevet andre bøger også, hvor fokuset er psykologiske profiler, fortrængningsmekanismer, og generelt er hendes skrivestil uden for “normalen”.

Leonora er kendt for at være skarp og kritisk, og det grænseoverskridende er hun ikke bleg for at skrive om.