Lydbøger » Hvor den sidste lygte lyser

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Hvor den sidste lygte lyser Lydbog

4.3/5

Forfatter: Mari Jungstedt

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvor den sidste lygte lyser er en medrivende roman, der skildrer to vidt forskellige kriminalsager, der alligevel formår at blive bundet sammen. Det er en historie med de sædvanlige Anders Knutas og Karin Jacobsson, der hele tiden må kæmpe med sine private udfordringer, mens de skal forsøge at redde andres liv på deres arbejde.

Hvor den sidste lygte lyser er ingen undtagelse for de to, som pludselig skal arbejde hurtigt for at opklare deres nuværende sag. Det bliver et kapløb med uret om at komme først, inden det hele er for sent for de to drenge, som ingen ellers har været i stand til at finde.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer og 24 minutter

Hvor den sidste lygte lyser: Handling

Hvor den sidste lygte lyser lydbog handler om en sandhed, som flere mennesker kæmper indædt for at holde skjult for alle og enhver. Og for enhver tænkelig pris også. I Hvor den sidste lygte lyser lydbog gratis skal Anders Knutas og Karin Jacobsson endnu engang arbejde sammen, men denne gang bliver det på en sag, der skal vise sig at være deres mest udfordrende til dato.

På Gotland forsvinder der en dag to unge drenge. De er begge fra Stockholm, hvilket var med til at alarmere om deres manglende tilstedeværelse, efter de tog på en ellers fredelig cykeltur i området. Knutas er godt klar over, at han kæmper mod uret, da han febrilsk sætter eftersøgningen i gang. Han forsøger sig med alle kneb og et forsvindende håb om at finde de to drenge, før det er for sent i Hvor den sidste lygte lyser lydbog.

Men det går snart op for politiet, at der er forbindelser til andre sager mellem de to drenge. Det står tydeligt for dem, da en kustode fra det kulturhistoriske museum i Gotland en dag skyller ind på stranden. Drabet på kustoden har en tydelig forbindelse til eftersøgningen på de to drenge i Hvor den sidste lygte lyser lydbog gratis.

Samarbejdet mellem Knutas og Jacobsson kommer på en prøve, som de skal forsøge at navigere sig rundt i samtidig med, de skal forsøge at håndtere deres private udfordringer ved siden af jobbet.

Hver deres privatliv står overfor en grænse, som ingen af dem er synderligt parat til at krydse, men som de også ved, at det er tide til at gøre i Hvor den sidste lygte lyser lydbog.

Om forfatteren: Mari Jungstedt

Før Mari Jungstedt begyndte at arbejde fuld tid som forfatter, arbejdede hun i en kort periode også som TV- og radiovært. Men siden 2003, hvor hun udgav sin første roman i serien om Anders Knutas, har hun arbejdet mere og mere som fuldtidsforfatter.

Hvor den sidste lygte lyser er den sekstende bog i serien om Anders Knutas, og de mange foruroligende sager, som han får smidt på sit skrivebord. Der er skruet op for dramaet og intrigerne i samme stil, som Jungstedt har gjort fra tidligere bøger i serien, og læseren kommer ikke til at savne noget i Hvor den sidste lygte lyser. Hvis det er tilfældet, er der flere af Jungstedts romaner, der er filmatisere i den ene eller anden format.