Lydbøger » Hvor der er vilje

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Hvor der er vilje Lydbog

4.4/5

Forfatter: Jeffrey Archer

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvor der er vilje er den første bog i en ny serie, der følger Harry Clifton i et liv, der er stærkt præget af, hvordan Første Verdenskrig har sat sig præg på hele verden. Dette er blot begyndelsen på det liv, som venter Harry forude, og der er rigeligt med drama og store spørgsmål om liv og død i Hvor der er vilje. 

Hvor der er vilje tager læseren med gennem historien og hele verden, mens Harry forsøger at finde ud af, hvem han er, og hvor han hører til. Det bliver kun sværere for ham, da han opdager nogle sandheder om sin familie, som kommer til at vende alt på hovedet.

Informationer:

Oplæser: Jesper Bøllehuus
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 12 timer og 53 minutter

Hvor der er vilje: Handling

Hvor der er vilje lydbog er en pragtfuld historie om Harry Clifton og de mange begivenheder, som er med til at forme hans karakter og hele hans liv. Første Verdenskrig har lige sluppet sit tag i hele verden, og Harry vokser op i trange kår i den lidt mere slidte del af Bristol i England. Hans mor arbejder mere end hårdt for at kunne brødføde dem begge, eftersom Harrys far døde under krigen. En historie, som han jævnligt hører om i Hvor der er vilje lydbog gratis.

Harry kan se frem til en fremtid og et arbejde på havnen, når han engang bliver færdig med skolen. Det var her, hans far arbejde før krigen, og det samme gør Harrys onkel stadig i Hvor der er vilje lydbog. Men det er ikke det ønskede liv, Harry har i kikkerten. Heldigvis bliver han tilbudt et stipendium takket været et uventet talent, som får ham ind på en af de finere og mere eksklusive drengeskoler i England.

I løbet af sin skoletid lærer Harry mere og mere om sin far, og der dukker nogle sandheder op omkring, hvordan han virkelig døde. Det er en sandhed, der tvinger Harry til at stille spørgsmål ved alt, han troede, han vidste om sin familie i Hvor der er vilje lydbog. Det største af disse spørgsmål er, om Harry i virkeligheden er søn af den far, han troede var sin far hele sit liv, Docker Arthur Clifton? Eller om hans virkelig far er manden, der står til at arve Barrington Shipping Line?

Spørgsmålet må Harry dog vente med at finde svar på, da Anden Verdenskrig pludselig baner sig vej gennem hele Europa. Harrys først spørgsmål, der har brug for et svar, er, om han skal tilslutte sig flåden og gå i krig, eller søge i sikkerhed på Oxford University og studere videre i Hvor der er vilje lydbog gratis?

Om forfatteren: Jeffrey Archer

Hvor der er vilje er den første bog i serien om Harry Clifton. Serien om Harry Clifton tager læseren med rundt i hele verden fra gyderne i Bristol, til de hurtige gader i New York og de dystre veje i Stalins Rusland. Hele Clifton-krøniken er en familiesaga om ambitioner, og hvad disse kan koste på andre områder af livet.

Det er forfatter Jeffrey Archer, der med Hvor der er vilje har påbegyndt en bogserie, som mange læsere er blevet imponeret over. Kombinationen af cliffhangers og plottwists har blandt andet været med til, at Archer har solgt mere end 330 millioner eksemplarer af sine bøger i hele verden.