Lydbøger » Hypnotisøren

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Hypnotisøren Lydbog

4/5

Forfatter: Lars Kepler

lydbog og e-bog

Introduktion

Med Hypnotisøren er den spændende serie, hvor vi følger kriminalkommissær Joona Linna, indledt. En familie er brutalt blevet myrdet, og det ser ud til, at der kun er en enkelt overlever, som nu er indlagt på hospitalet. Det viser sig dog, at den 15-årige dreng på hospitalet ikke er den eneste overlevende. Drengens storesøster er forsvundet, og det bliver et kapløb mod tiden om at finde hende før morderen.

Lyt til Hypnotisøren lydbog gratis og få del i den dramatiske fortælling. Det bliver et kapløb mod tiden, for en morder gemmer sig derude. Får Joona Linna løst denne opgave i tide? Lyt til Hypnotisøren lydbog og få svaret.

Informationer:

Oplæser: Peter Jorde
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 17 timer og 5 minutter

Hypnotisøren: Handling

Hypnotisøren markerer det første bind i serien, hvor vi følger kriminalkommissær Joona Linna. En familie bliver fundet brutalt myrdet, og der er ikke mange spor i sagen. Der er dog en overlevende, og hun er sporløst forsvundet. Derfor skal morderen findes, før han finder den forsvundne søster.

Hypnotisøren har lovet sig selv aldrig at gøre det igen. Det at hypnotisere er blevet for meget, og han er færdig med det. Det er i hvert fald det, som Erik Maria Bark fortæller sig selv. Bark er læge med speciale i at behandle mennesker, der lider under stærke traumer.

På et tidspunkt i Hypnotisøren bliver Bark sendt til Karolinska Sygehus, hvor en 15-årig dreng er indlagt. Den unge dreng er tilsyneladende den eneste overlevende fra en brutal massakre på en hel familie i udkanten af Stockholm. Det fortælles dog i Hypnotisøren lydbog, at drengens søster er forsvundet.

Kriminalkommissæren Joona Linna er umiddelbart på bar bund og tager derfor en beslutning om at benytte utraditionelle metoder til at løse sagen. Derfor bliver Bark bedt om at forhøre den 15-årige dreng under hypnose. Bark er ikke meget for det, men giver på et tidspunkt efter. Dermed brydes et gammelt løfte i Hypnotisøren lydbog, hvilket sætter gang i en række skræmmende begivenheder.

Lyt til Hypnotisøren lydbog gratis og følg den dramatiske fortælling om jagten på en brutal morder. Hypnotisøren er en spændende fortælling, som du nu kan give dig i kast med. Hvis du er mere til lydbøger, så har du mulighed for at lytte til Hypnotisøren lydbog lige nu.

Om forfatteren: Lars Kepler

Det er forfatterparret Alexander og Alexandra Coelho Ahndoril, der står bag pseudonymet Lars Kepler. Der var stor tvivl om, hvem der i virkeligheden stod bag pseudonymet Lars Kepler. Det var først i 2009, at Aftonbladet afslørede, at det var ægteparret Ahndoril, der stod bag.

Lars Kepler debuterede med Hypnotisøren, der udkom i 2009, og som i skrivende stund er udgivet på 34 sprog. Hypnotisøren blev også bestseller i Sverige. Den anden roman i serien nåede også bestsellerlisten et år senere. Udover Hypnotisøren har Lars Kepler også udgivet andre titler. Forfatterskabet tæller blandt andet Paganini-kontrakten, Ildvidnet, Sandenmanden, Stalker og senest Lazarus.