Lydbøger » I denne stille nat

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

I denne stille nat Lydbog

4.5/5

Forfatter: Mari Jungstedt

lydbog og e-bog

Introduktion

Mari Jungstedt er tilbage med den anden bog i serien om Anders Knutas og de efterforskninger, som han bliver sat på i løbet af sit arbejde som politibetjent. I denne stille nat får Knutas en sag for sig, der omhandler en pige på kun 14 år, og han kæmper desperat for at finde frem til hende, inden det er for sent. Det hjælper ikke spor, at sagen har meget få spor at arbejde med eller, at journalister er vendt tilbage til byen for at gøre sagen endnu mere kneben.

I denne stille nat skildrer livet for en ung pige, der på ingen måde havde det nemt, og som nu lader til at betale for det svære liv, hun indtil da havde haft.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer og 53 minutter

I denne stille nat: Handling

I denne stille nat lydbog er til dels historien om Fanny Jansson, da hun en aften pludselig forsvinder fra familiens hestestald. Der var intet varsel fra nogen eller noget, hun kom bare aldrig indenfor igen. Anders Knutas bliver sat på sagen med julen lige om hjørnet, som historien skrider frem i I denne stille nat lydbog gratis.

Knutas forsøger langsomt at danne sig et billede af den kun 14-årige Fanny i et forsøg på at finde frem til, hvad der kan være årsag til hendes manglende tilstedeværelse. Det billede Knutas finder frem til, er ikke et, som giver en god fornemmelse i maven. Fannys liv ser ud til at være ret så tragisk og ikke mindst ensomt, med alt for mange byrder i sit hjem. Hendes mor var dybt alkoholiker, og hendes far eksisterede knap nok i hendes travle liv I denne stille nat lydbog.

Det eneste Fanny lod til at have i sit liv, som rent faktisk bragte hende en grad af glæde, det var familiens heste. Men det står også klart for Knutas, at der som minimum har været en anden i Fannys liv, som hun har holdt hemmelig for alle andre I denne stille nat lydbog gratis.

Det er denne ukendte person, som Knutas skal finde frem til, for det er unægtelig Fannys morder. Men det er ikke nemt, og slet ikke med sidste uges endnu uopklarede sag om et mord på en fotograf. Pressens konstante overvågning hjælper heller ikke ligefrem på sagen. Mens julefreden så småt begynder at indfri sig i gaderne, må Knutas arbejde hårdt for at finde de rette svar I denne stille nat lydbog.

Om forfatteren: Mari Jungstedt

Mari Jungstedt debuterede over alt forventning ret flot med sin første bog, Den du ikke ser, i Gotlandsserien. I denne stille nat er hendes anden bog om Anders Knutas, der får mærkværdige sager med ganske få spor, som alle andre tilsyneladende har givet op på, men som Knutas har en mystisk evne til at finde afslutninger på.

I denne stille nat efterfølges af den tredje bog i serien, Den inderste kreds.  Den populære serie om Anders Knutas og sine kollegaer har solgt eksemplarer på tværs af Skandinavien til et stort publikum. Hvis du er til krimier i samme stil som Camilla Läckberg eller Viveca Sten, vil du ikke blive skuffet over en Jungstedt-krimi.