Lydbøger » I en mørk, mørk skov

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

I en mørk, mørk skov Lydbog

4.1/5

Forfatter: Ruth Ware

lydbog og e-bog

Introduktion

I en mørk, mørk skov er en historie om at finde tilbage til sine veninder, selvom man aldrig havde troet, det ville blive en realitet. Clare og Nora var bedste venner for mange år siden, men de har ikke set hinanden i næsten et årti. Da Clare pludselig skal giftes, rækker de to piger ud til hinanden igen i et håb om at finde det venskab, der stadig ligger under overfladen hos dem begge to.

Men da Nora ankommer til Clares polterabend og senere bryllup i historien I en mørk, mørk skov, begynder der også at opstå spørgsmål for Noras vedkommende. Hvilke intentioner lå bag invitationen til en indtil videre ret mystisk polterabend.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer og 12 minutter

I en mørk, mørk skov: Handling

I en mørk, mørk skov lydbog fortæller historien om Nora og Clare, der var bedste veninder, da de var børn. Men det er mere end 10 år siden, og de har ikke set hinanden i lige så lang tid. Nora er vokset op og er blevet en anerkendt forfatter, hvilket hun er overbevist om, hun ikke kunne have opnået, hvis ikke hun havde afskåret alt fra sit gamle liv, som hun gjorde det for snart ti år siden I en mørk, mørk skov lydbog gratis.

Da Clare skal giftes, beslutter hun sig for at række ud efter det venskab, som ingen af de to unge kvinder har glemt i løbet af alle årene. Nora modtager en invitation til Clares polterabend, og Nora betragter det som en oplagt mulighed for at genoptage venskabet med en af sine bedste veninder fra barndommen I en mørk, mørk skov lydbog.

Det hele skal foregå i et stort hus, der er gemt godt væk ude i den store skov, hvor venner på kryds og tværs skal få weekenden til at gå med at fejre Clare og hendes kommende ægteskab. I en mørk, mørk skov lydbog gratis går der dog ikke lang tid efter ankomsten til huset, før der er spændinger mellem gæster og venner. Kan det overhovedet lade sig gøre at forene fortiden med nutiden på de helt samme præmisser? Og hvorfor har Nora ikke indset, at en invitation til en polterabend ikke er lig med en invitation til brylluppet også? Hvem skal Clare overhovedet giftes med?

I det store hus ude i skoven opstår der spørgsmål, men når der ingen mobildækning er, handler det om at finde andre metoder at få svar på. Og da er det, at tingene begynder at gå helt galt I en mørk, mørk skov lydbog.

Om forfatteren: Ruth Ware

Ruth Ware har boet både i England og Paris, inden hun endte med at finde sit hjem i London. I løbet af sin tid på forskellige adresser har hun blandt andet arbejdet som tjener, boghandler, og underviser inden hun fandt ud af, at hun kunne skrive medrivende thrillere. I en mørk, mørk skov er hendes thriller-debut, som må siges at være noget af en succes.

Anmeldelserne har været pæne af I en mørk, mørk skov, og hvis du var fan af denne, kan du nemt gå i gang med endnu en bog fra Ruth Ware. Det kunne for eksempel være den nervepirrende Mrs. Westaway er død, hvor du skal holde tungen lige i munden for at holde styr på alle de hemmeligheder, der bliver afsløret.