Lydbøger » I frit fald

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

I frit fald Lydbog

4/5

Forfatter: Heléne Holmström

lydbog og e-bog

Introduktion

Den fangende samt spændende roman I frit fald er skrevet af den svenske advokat samt forfatter ved navnet Heléne Holmström. Forfatteren har med sine erfaringer fra livet som advokat skrevet adskillige romaner, der tydeligt bærer præg af dette miljø, også i denne kærlighedsfortælling følger man en advokat.

Advokaten Charlotte Kvist arbejder i en meget stor samt succesfuld virksomhed, men alligevel er hun ikke helt tilfreds med omstændighederne. En aften er hun på en bar, og hun får øje på Ignacio Vargas, der er lederen af en større virksomhed. Der er straks en kemi blandt dem, men de kan ikke finde sammen grundet en juridisk sag.

Skal de risikere alt for at være sammen, eller skal de se bort fra den forbudte kærlighed?

Informationer:

Oplæser: Pernille Lyneborg
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 46 minutter

I frit fald: Handling

Den romantiske roman I frit fald er skrevet af den svenske advokat samt forfatter Heléne Holmström, og I frit fald er en i en særklasse for sig selv. Når man først påbegynder at lytte til I frit fald lydbog, så kan man ikke efterlade bogen inden man når til slutningen. Og når man når til slutningen, vil man genlæse hele værket på ny. Hvis man selv vil opleve denne følelse, kan man lytte til I frit fald lydbog gratis.

Ved at lytte til I frit fald lydbog får man et eventuelt indblik ind i livet som en kvinde i det 21. århundrede, og denne kvinde har et yderst vigtigt samt hårdt job, der tilhører et typisk mandsdomineret område. Man introduceres nemlig i I frit fald lydbog til Charlotte Kvist, som til dagligt arbejder som advokat. Charlotte er også meget god til sit job, men ofte tager hendes mandlige kolleger rosen for hendes præstation.

Livet som advokat for en storslået branche for advokater i Stockholm inkluderer en hverdag med bobler, fester samt fin påklædning. Det kommer dog også med sine udfordringer, såsom at Charlotte gerne vil have lige rettigheder som mændene. Men dette er ikke hendes største problem, men det er en forbudt kærlighed.

Ignacio Vargas er toplederen af en kendt virksomhed, der har med tøj at gøre. Ignacios topprioritet er miljøet samt en bæredygtig udvikling. En aften mødes Ignacio og Charlotte såmænd i nattelivet, og der er straks kemi mellem dem. Der er dog et problem.

Ignacio og Charlotte er begge involveret i en stor juridisk sag, og de er på hver deres fløj. De er også begge to fast besluttet på at de vinder sagen.

Om forfatteren: Heléne Holmström

Heléne Holmström er født i 1980’erne, og hun er en svensk forfatter. Heléne Holmström har dog også en uddannelse inden for den juridiske verden, og hun har i en årrække arbejdet som advokat i Sverige. Og specielt denne arbejdsplads har givet hende inspiration til at skrive en del af hendes romantiske værker såsom I frit fald. Man kan med fordel lytte til I frit fald lydbog gratis.

At Heléne har været advokat bærer hendes romantiske romaner præg af. Hun skriver nemlig hyppigt om en kærlighed i en stor samt moderne by, og om kvinder der arbejder i et ellers hårdt mandsdomineret felt.