Lydbøger » I kærlighedens navn

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

I kærlighedens navn Lydbog

3.8/5

Forfatter: Karima Bouylud

lydbog og e-bog

Introduktion

Kærlighed kan være det ypperste mål, men den kan også have en stor pris. Det sættes i fokus med historien I kærlighedens navn, som tager fat på et tabuemne, når det gælder kærlighed.

I kærlighedens navn fortælles en historie om tre generationer af kvinder, der hver især har opgivet noget I kærlighedens navn. Hver især har de måtte indse en sandhed, som ingen har lyst til at indse, og det har kostet dem dyrt.

Ikke nok med at der er tale om en generationskløft mellem dem, der er også tale om forskellige kulturer, som kan påvirke dit liv på godt og ondt, som det vises I kærlighedens navn.

Informationer:

Oplæser: Pernille Lyneborg
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 6 timer og 45 minutter

I kærlighedens navn: Handling

I kærlighedens navn lydbog møder læseren tre kvinder fra samme familie. Det er kvinder fra hver sin generation, som derfor også har hver sin holdning til livet og ikke mindst kærligheden. Midt i kampen og forvirringen med kærligheden kæmper de tre kvinder også for at finde sig selv i en kontinuerlig forandrende verden I kærlighedens navn lydbog gratis.

Miriam er kun 13 år gammel, da hun en dag beder sin mor om at blive anbragt i et andet hjem end hos sin mor Nadia. Det er et ønske, som ender med at rive op i fortidens sår, og de år af sit liv, som Nadia konstant kæmper for at glemme I kærlighedens navn lydbog. Miriam er barn fra Nadias tidligere ægteskab, som mest af alt var et tvangsægteskab, hun nu forsøger at tie ihjel i sit nye liv med sin nye kæreste Gabriel. Han ved intet om Nadias fortid, og måske er det en af grundene til, at Miriam ønsker sig et nyt liv. Et liv hvor hun ikke skal være bange for at sige noget om sin fortid og en far, som hun knap nok tør tænke på I kærlighedens navn lydbog gratis.

Det hjælper ikke, at mormoren Mimount melder sin mening på banen og forstørrer den splid, der i forvejen er mellem Mimount og Nadia. Deres forhold er præget af kultursammenstød og en stigende generationskløft. I kærlighedens navn lydbog forværres det blot endnu mere, da Miriam kommer med sit ønske om et nyt hjem. For Mimount betragter det som Nadias fejl, at Miriam ønsker et andet liv I kærlighedens navn lydbog.

Om forfatteren: Karima Bouylud

Det er den dansk-marokkanske forfatterinde Karima Bouylud, som har skrevet sin første bog I kærlighedens navn, der er en yderst personlig og ikke mindst stærk roman. I kærlighedens navn er en historie om svigt, som mange forældre ender med at påføre deres børn i kærlighedens navn, hvad enten de ønsker det eller ej. Det er en historie om at være forældre. At man som forældre altid vil det bedste for sine børn, men også den brutale erkendelse, at det ikke altid lykkedes.

I kærlighedens navn er en historie om de utroligt mange valg, som enhver kvinde må træffe i livet, når valget konstant svinger mellem to dybt forskellige kulturer.