Lydbøger » I krig med eliten

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

I krig med eliten Lydbog

4.4/5

Forfatter: Thomas Rathsack

lydbog og e-bog

Introduktion

Biografien I krig med eliten er skrevet af den danske forfatter samt foredragsholder Thomas Rathsack. Thomas Rathsack har dog en tidligere karriere inden for det danske forsvar. Han har siden 1980’erne og frem til 2010’erne arbejdet i adskillelige stillinger. Han har været både sergent i Livgarden, men han har også arbejdet med specialsager inden for Jægerkorpset.

For disse specialopgaver i Jægerkorpset har han modtaget den eksklusive amerikanske pris Presidential Unit Citation. Denne pris gives til soldater, der har ydet en ekstraordinær indsats mod fjenden. I 2009 udgav han desuden værket I krig med eliten. Den bragte stor opmærksomhed, specielt efter chefen i Forsvaret opsagde sin titel.

Informationer:

Oplæser: Torsten Adler
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 8 timer og 46 minutter

I krig med eliten: Handling

Biografien I krig med eliten er skrevet af den danske forfatter samt foredragsholder Thomas Rathsack. Thomas Rathsack har dog også en tidligere karriere inden for det danske forsvar, da han var soldat i Jægerkorpset. Han har haft en karriere i militæret fra 1980’erne og frem til 2010’erne. Han har haft stillingen som sergent i Livgarden, men han har også deltaget i diverse specialsager i Mellemøsten, specifikt i Afghanistan og Irak. I krig med eliten er baseret ud fra disse opgaver.

For sit farlige specialarbejde i Jægerkorpset, har han blandt andet modtaget den eksklusive amerikanske pris ved navnet Presidential Unit Citation. Denne pris gives til tidligere soldater, som har ydet en ekstraordinær indsats mod fjenden. Man kan med fordel lytte til I krig med eliten lydbog gratis, hvor man hører meget mere om dette.

Man hører i den kontroversielle I krig med eliten lydbog om Thomas Rathsacks oplevelser i Jægerkorpset. I I krig med eliten lydbog fortæller forfatteren om sine specialsager, hvor han kom helt tæt på fjenden.

Dette er meget usædvanligt, at man hører hemmelige specialopgaver i Jægerkorpset. Da biografien blev udgivet i 2009 bragte det også stor opmærksomhed. Blandt andet gik den tidligere chef i forsvaret af sin stilling, uden nogen yderligere bemærkninger. Man kan derfor med fordel lytte til I krig med eliten lydbog, hvor man kan høre om de aldrig før hørte sager fra forsvarets top.

Man kan med fordel lytte til I krig med eliten lydbog gratis, hvor man oplever en helt ny vinkel af hvad der foregår bag fjendens linjer.

Om forfatteren: Thomas Rathsack

Thomas Rathsack er født i slutningen af 1960’erne, og han er en dansk forfatter. Forfatteren har dog også en tidligere karriere, hvor han var soldat i Jægerkorpset. Fra 1980’erne og frem til 2010’erne havde han en karriere i det danske forsvar og militær. Han har været både sergent i Livgarden, men han har også været på adskillelige specialoperationer i Mellemøsten, da han var optaget hos Jægerkorpset.

For sit specielle arbejde har han modtaget en meget eksklusiv amerikansk pris, som tidligere soldater bliver udnævnt til, hvis de har udført et ekstraordinært godt arbejde mod fjenden, som kaldes P.U.C.

For sine oplevelser i Forsvaret afholder han nu foredrag, og han udgav i 2009 den kontroversielle biografi I krig med eliten.