Lydbøger » I nat er du død

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

I nat er du død Lydbog

4.4/5

Forfatter: Viveca Sten

lydbog og e-bog

Introduktion

Mordet i Sandhamn-serien forsætter med I nat er du død, hvor læseren igen kan følge med Nora Linde og Thomas Andreasson, imens de forsøger at finde rundt i indviklede sager og alt for meget kriminalitet. Denne gang i I nat er du død er det en ung mands formodede selvmord, som pludselig åbner for en sag, som Andreasson ikke havde forventet. Han har i forvejen nok at se til efter en tidligere sag, der var tæt på at blive hans sidste.

I nat er du død bliver fortalt fra to forskellige tidspunkter i sagen, hvilket giver et særpræget blik på sagen, som Andreasson ikke kan løse alene.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 35 minutter

I nat er du død: Handling

I nat er du død lydbog begynder på et kollegieværelse i Stockholm. På et af værelserne har en ung mand efterladt sig et brev på sin hovedpude. Det var hans sidste gerning, inden han valgte at hænge sig selv fra lampekrogen i loftet. Det er en grum skæbne, som en desperat mor ikke tør eller vil tro på i I nat er du død lydbog gratis, hvorfor hun går til politiet. 

Moderen er overbevist om, at hendes søn aldrig kunne finde på at begå selvmord på den måde. Der må være noget, som ikke stemmer, og derfor vil hun gerne have, at politiet ser nærmere på sagen.

I nat er du død lydbog venderr Thomas Andreassons tilbage til arbejdet. Han er stadig ved at komme sig over sin forrige sag. Det var en sag, som nemt kunne have endt med at blive hans sidste. Han er stadig ved at bearbejde det faktum, at en enkelt forbryderjagt kunne have kostet ham livet i I nat er du død lydbog.

Andreasson påtager sig sagen om den unge mand, som moderen ikke tror på begik selvmord. Der går dog heller ikke lang tid, før Andreasson er overbevist om det samme. Spørgsmålet er nu; hvis den unge mand ikke tog sit eget liv, hvem gjorde så? Og hvorfor?

Som sagen udvikler sig, begynder fortiden at have sin indflydelse samtidig med, at et hævnbegær, besættelser og mobning forsinker og forhindrer efterforskningen. Andreasson bliver nødt til at få hjælp i I nat er du død lydbog gratis. Hjælpen kommer i form af Nora Linde, som netop har forladt sin mand og er parat til en ny start i et nyt liv.

Om forfatteren: Viveca Sten

Med I nat er du død har Viveca Steen skrevet en kriminalroman, der bruger klassiske træk fra krimigenren til at fange og forvirre læseren. De mange dagbogskapitler er med til at skabe mere forvirring, og læseren kan blive ved med at gætte på, hvem gerningsmanden er frem til sidste side.

I nat er du død er bind fire i serien om Sandhamn mordene, hvor der i alt er 10 bøger i skrivende stund. Hvor de forrige bøger har haft et stort fokus på Nora Lindes karakter, træder hun lidt i baggrunden i I nat er du død. Til gengæld får læseren for alvor lov til at lære Thomas Andreasson bedre at kende, og det er bestemt heller ikke dårligt.