Lydbøger » I ruiner

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

I ruiner Lydbog

4.1/5

Forfatter: Morten Pape

lydbog og e-bog

Introduktion

Morten Pape er endelig tilbage med en ny fabelagtig historie. Det er snart tre år siden, at Morten Pape sidst udkom med en historie til at forføre sine læsere. Nu er han klar med I ruiner, der sætter spørgsmålstegn ved nogle af de mest centrale ting i det 21. århundrede. I ruiner er også den længe ventede afslutning på Papes Amager-trilogi.

I ruiner er det Amalies historie, læseren skal høre. Amalies familie lever på kanten i den forstand, at siden 2011 har det ikke gået særligt godt for dem. Det startede med et nederlag for deres bank, og det nederlag er nu sivet ind i resterne af deres liv, og påvirker dem dagligt på godt og ondt. Dog er det mest ondt i bogen I ruiner.

Informationer:

Oplæser: Signe Amtoft
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 21 timer og 30 minutter

I ruiner: Handling

I ruiner lydbog er historien om Amalie, der hele sit liv har haft lige, hvad hun gerne ville have. Hun har aldrig manglet noget, og hendes liv med familien er præcis som hos alle andre familier. Det er i hvert fald sådan, de gerne vil have det til at se ud I ruiner lydbog gratis. For hvis du kigger nærmere i sømmene, er det en helt anden sag. I ruiner lydbog gratis er den smukke facade, som familien har, ved at krakelere i kanterne, og snart smuldrer den helt for dem.

Siden Amagerbanken krakkede noget så grufuldt tilbage i 2011, har det gået ned af bakke for Amalie og hendes familie. Den solide støtte de altid har været for hinanden, begynder langsomt at smuldre mellem fingrene på Amalie, og hun kan kun se til, mens hendes forældre bliver skilt. I ruiner lydbog ender det med, at hele familien bliver spredt og fordelt som støv i vinden, og det er nu op til Amalie selv at finde fodfæste igen.

Der er langt til den tryghed og den idyl, som hun er vokset op med. Det var et sikkerhedsnet, som hun troede, hun kendte hver knude i. Som historien udfolder sig, viser det sig, at Amalie kun kendte til overfladen af sit sikkerhedsnet.

I ruiner lydbog møder Amalie en dag en kvinde, som ender med at ændre hendes liv. Denne kvinde har overlevet de mange brutale folkemord, som blev begået i Rwanda, og hendes historie giver Amalie et helt nyt perspektiv på verden.

Om forfatteren: Morten Pape

Morten Pape debuterede i 2015 med romanen Planen, som siges at være en tæt biografisk fortælling om Papes egen baggrund. Den fik flotte anmeldelser, og i 2018 fulgte han op på succesen med Planen med historien i Guds bedste børn. Nu er han endelig tilbage med I ruiner, som siges at være konklusionen på hans omtalte Amager-trilogi.

I ruiner tackler Morten Pape mange af livets store spørgsmål og kvaler i det 21. århundrede, alt lige fra finanskriser til folkemord. Alt sammen i et sammensurium, der styrer læseren på vejen til at se, hvordan en ondskab hviler i selv den mest perfekte familie udadtil.