Lydbøger » I statens hemmelige tjeneste

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

I statens hemmelige tjeneste Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jacob Kaarsbo & Steffen Nyboe McGhie

lydbog og e-bog

Introduktion

Forsvarets Efterretningstjeneste er en af de indsatser i Danmark, hvor meget få ved alt, hvad der foregår på alle områder. En af de få mennesker er Jacob Kaarsbo, som nu kan fortælle sine historier i bogen I statens hemmelige tjeneste. Her åbner han for første gang op for, hvad det vil sige at arbejde for at beskytte andre danskere.

I statens hemmelige tjeneste lydbog gratis fortæller om specifikke operationer og strategier. Disse har været med til at ændre arbejdsmåden hos Forsvarets Efterretningstjeneste i løbet af årerne. Desuden bliver der åbnet op for de politiske sider af arbejdet, som ikke kan undgås, når de store brikker i spillet også vil spille med.

Informationer:

Oplæser: Lars Atterman
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 6 timer og 14 minutter

I statens hemmelige tjeneste: Handling

I statens hemmelige tjeneste er en af de slags bøger, som man ikke tør tro på. For den fortæller om mange scenarier, som folk normalt kun kan forestille sig på film og i fiktionsverden. Men i mere end 15 år var det den sande virkelighed for Jacob Kaarsbo, da han arbejdede for Forsvarets Efterretningstjeneste. I løbet af de femten år arbejde Kaarsbo både som analytiker i sine tidlige år, og senere som chef.

Du kan høre ham fortælle meget mere om sit arbejde i I statens hemmelige tjeneste lydbog gratis på flere forskellige lydbogsplatforme. Her vil du høre historier, som normalt ville kræve den største sikkerhedsgodkendelse af dem alle. Du får historier fra I statens hemmelige tjeneste om de store beslutninger og med på rejser, når det har været kritisk at redde menneskeliv.

Det er første gang, at historier, som dem du kan høre mere om i I statens hemmelige tjeneste lydbog, bliver tilgængelige for offentligheden. Det giver dig et unikt blik til en hverdag, hvor en efterretningstjeneste må gøre sit for at følge med tidens udvikling. Især når terrortruslen pludselig bliver en realitet i Danmark.

Kaarsbo fortæller i I statens hemmelige tjeneste lydbog om operationer og opgaver, som aldrig før har været nævnt i offentligheden. Det gælder alt lige fra det politiske spil, der altid vil dulme under overfladen, til de konkrete terrororganisationer, som hele verden kender til.

Dette er bogen til dig, der gerne vil vide mere om, hvordan danskerne passer på hinanden. Det er med detaljerede beretninger om både de succesrige opgaver og de store skandaler, som forsøges at holdes i det skjulte.

Om forfatteren: Jacob Kaarsbo & Steffen Nyboe McGhie

I statens hemmelige tjeneste er første bog fra Jacob Kaarsbo. Før i tiden blev han betragtet som en af de få mænd i Danmark, der havde den største sikkerhedsgodkendelse. Kaarsbo har arbejdet hårdt for at nå til dette punkt i sin karriere. Det er en karriere, som har ført ham hele verden rundt, foruden sin tid herhjemme på Danmarks eget Kastel.

Når han fortæller sine historier i I statens hemmelige tjeneste lydbog, kan du høre om, hvordan arbejdet kan påvirke en enkelt mand, uden nødvendigvis at måtte vise det.
Dette er en medrivende fortælling om virkelighedens problemer. Her de bliver sat op mod hinanden med diverse skandalesager fra senere år.