Lydbøger » Ikigai

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Ikigai Lydbog

4.1/5

Forfatter: Francesc Miralles, Héctor García

lydbog og e-bog

Introduktion

I Japan er Ikigai et vigtigt begreb, der ifølge japanerne kan forklare, hvorfor mange mennesker i netop dette land lever så langt et liv. Japan er nemlig landet, hvor andelen af mennesker over 100 år er langt større end i resten af verden. De to forfattere til Ikigai har derfor taget ud på en rejse for at finde ud af, hvad dette begreb dækker over.

Rejsen i Ikigai lydbog starter på øen Okinawa. Dette er nemlig stedet i Japan, hvor flest mennesker bliver over 100 år. Lyt til Ikigai lydbog gratis og hør denne fortælling, der er baseret på interviews med øens beboere. Giv dig i kast med Ikigai lydbog og find ud af, hvorfor netop dette begreb er så vigtigt for japanerne.

Informationer:

Oplæser: Tony Cramer Schnoor
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 4 timer og 7 minutter

Ikigai: Handling

I Japan er det ikke sjældent, at mennesker bliver flere hundrede år gammel. Faktisk er dette meget mere hyppigt end andre steder i verden. Derfor er der sikkert mange, der stiller sig spørgsmålet om, hvorfor dette er tilfældet. I Japan har man et udtryk, der kaldes for Ikagai, hvilket betyder at være. Dette begrebet forsøger de to forfattere til Ikagai at give sig i kast med udgivelsen af dette værk.

Lyt til Ikagai lydbog og følg med i historien, hvor de to forfatteres rejse i første omgang starter på øen Okinawa. Der er god grund til, at rejsen i Ikagai starter her, for Okinawa er det sted i Japan, hvor der findes flest personer over hundrede år. Her giver de to forfattere til Ikagai sig i kast med at interviewere øens beboere om, hvordan Okinawa adskiller sig fra andre steder.

Følg med i Ikagai lydbog og hør Okinawas beboere fortælle om, hvad de selv mener, der gør et liv langt og lykkeligt. Dette bliver en fortælling om alt fra sund mad og grøn te, frisk luft og klima som nøglen til at finde sin egen Ikagai. Øens beboere fortæller, at Ikagai er det, der får os til at stå op af sengen om morgenen. Det er nemlig det, som giver vores liv mening og værdi.

Det er dog ikke alle mennesker, der har fundet deres Ikagai endnu. Lyt til Ikagai lydbog gratis og få en større forståelse for det, som japanerne mener er årsagen bag et langt og lykkeligt liv.

Om forfatteren: Francesc Miralles og Héctor García

Det er de to forfattere, Francesc Miralles og Héctor Garcia, der står bag udgivelsen af denne bog. Dette værk bygger på en rejse, som de to tog til Japan. Japan er nemlig landet, der har flere mennesker over 100 år end noget andet sted i verden. Her var målet at finde ud af, hvad japanerne gør anderledes.

Francesc Miralles er uddannet forfatter. Héctor Garcia er tidligere softwareingeniør. Nu har de to altså givet sig i kast som eventyrer og forfattere. Gennem interviews forsøger de at finde ud af, hvad japanerne gør anderledes, og hvordan man selv kan implementere det i hverdagen.