Lydbøger » Ikke altid kaviar

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Ikke altid kaviar Lydbog

4.1/5

Forfatter: Johannes Mario Simmel

lydbog og e-bog

Introduktion

Romanen Ikke altid kaviar er skrevet af den østrigske forfatter Johannes Mario Simmel. Forfatteren var uddannet kemiingeniør, og han havde i en årrække arbejdet for den amerikanske regering i Østrig, både som tolk, oversætter samt journalist. Forfatteren havde med sit job hos et magasin rejst jorden rundt, og han havde opnået en del kulturel erfaring.

Denne krigsroman følger den centrale person Thomas Lieven. Han hader krig, og alligevel arbejder han inden for dette felt. Han er nemlig en meget famøs og anerkendt hemmelig agent under Anden Verdenskrig, og anses for at være en farlig forbryder. Agenten vil dog hellere bruge sin tid på kvinder og nye kulinariske oplevelser, end at arbejde med spionage. Man kan med fordel lytte til lydbogen gratis, hvis man vil høre mere om hans job som spion.

Informationer:

Oplæser: Troels Møller
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 18 timer og 51 minutter

Ikke altid kaviar: Handling

Romanen Ikke altid kaviar er skrevet af den østrigske forfatter Johannes Mario Simmel, og han levede i det 20. århundrede. Forfatteren blev født i Tyskland, og han havde en jødisk far som var kemiker og en mor der arbejdede for et filmselskab. Familien flyttede til Østrig, og i Wien voksede forfatteren op. Forfatteren flyttede også til London, og han fik sig en uddannelse som kemiingeniør. I en årrække arbejdede han som tolk og journalist for den amerikanske regering i Østrig.

Ikke altid kaviar er en krigsroman, men Ikke altid kaviar er ikke en helt stereotypisk krigsroman. Man kan med fordel lytte til Ikke altid kaviar lydbog gratis.

Læseren introduceres i Ikke altid kaviar lydbog for den centrale mandlige figur ved navnet Thomas Lieven. Thomas Lieven er den person, som læseren følger gennem hele romanen. Alle hans handlinger, observationer samt hans tankegang. Desuden får man et indtryk af ham i Ikke altid kaviar lydbog, af at han er en verdensmand. Man kan med fordel lytte til Ikke altid kaviar lydbog gratis, hvor man følger ham gennem krigen, og hvor man kommer helt tæt på hans observationer.

I Ikke altid kaviar lydbog hører man, at verdensmanden ikke kan fordrage krig, men alligevel har han et erhverv tæt knyttet til dette. Under Anden Verdenskrig er han nemlig en spion, og han er kendt for sit snedige arbejde. Af mange anses han for at være en farlig forbryder. Han hader krig men alligevel er han en af de mest famøse hemmelige agenter under krigen.

Om forfatteren: Johannes Mario Simmel

Johannes Mario Simmel var en østrigsk forfattter, der levede i det 20. århundrede. Forfatteren var søn af en jøde, og de have flyttet fra Tyskland til Østrig, hvor han voksede op i Wien. Faren var kemiker, og hans mor arbejdede ved et filmselskab. Forfatteren voksede også op i London, hvor han også uddannede sig til ingeniør, specifikt inden for kemiens verden. Han fulgte derfor i sin fars fodspor.

Forfatteren arbejdede også i en årrække efter Anden Verdenskrig som tolk, journalist og redaktør for den amerikanske regering i Østrig.

I slutningen af 1940’erne arbejdede han for et internationalt magasin, og forfatteren udgav her sin første novellesamling.