Lydbøger » Ildlandet

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Ildlandet Lydbog

4.2/5

Forfatter: Pascal Engman

lydbog og e-bog

Introduktion

I Ildlandet bliver en eksklusiv forretning i Stockholm udsat for et mærkværdigt indbrud. Efterforskerne er på bar bund først og fremmest, fordi der ikke er stjålet noget som helst. Inden længe bliver det svenske samfund ramt af endnu flere mærkværdige begivenheder. Dette sker, da en fremtrædende forretningsmand bliver kidnappet, og familien får besked om at betale en løsesum.

Inden længe viser det sig i Ildlandet lydbog, at der trækkes tråde til udlandet. For i Chile arbejder en virksomhed med at skaffe donorkroppe til deres omfattende illegale salg af organer på det sorte marked. Lyt til Ildlandet lydbog gratis og følg efterforskningen, der går på tværs af flere kontinenter.

Informationer:

Oplæser: Thomas Gulstad
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 13 timer og 4 minutter

Ildlandet: Handling

Da en eksklusiv forretning, der sælger ure, i Stockholm bliver ramt af et indbrud, bliver ordensmagten efterladt i stor forvirring. Det indbrud, som vi hører om i Ildlandet lydbog, er nemlig anderledes end mange andre indbrud før det på et afgørende punkt. Ved indbruddet i Ildlandet blev der nemlig ikke stjålet noget på trods af, at gerningsmændene ikke blev opdaget.

Der går ikke længe i Ildlandet lydbog, før der sker flere mærkværdige ting i Stockholm. Inden længe bliver en fremtrædende forretningsmand nemlig kidnappet, og familien får besked om, at de skal betale en løsesum for at se ham igen. Lyt til Ildlandet lydbog gratis og hør om, hvordan efterforskerne er på bar bund, når det kommer til, hvem der står bag disse forbrydelser.

Historien i Ildlandet foregår dog ikke kun i Stockholm, for inden længe bliver vi fortalt om omfattende handel med organer i Sydamerika. Ildlandet lydbog introducerer os til en virksomhed i det sydlige Chile, der har rettet blikket mod Sverige for at opnå flere donorkroppe.

Tilbage i den svenske hovedstad fortæller Ildlandet os på et tidspunkt, at politiinspektøren Vanessa Frank opdager en sammenhæng mellem begivenhederne. Denne opdagelse sker efter, at hun bliver afskåret fra arbejdspladsen og har haft tid til at reflektere over tilværelsen. Opdagelsen i Ildlandet bliver til en kamp mod organiseret, international kriminalitet.

Lyt til Ildlandet lydbog gratis og følg den farefulde færd, som Vanessa Frank giver sig ud på. Ildlandet er en spændingsfyldt roman. Der er onde kræfter på spil, og inden længe trækkes der tråde ind i det svenske politi. Formår Vanessa Frank at løse mysteriet? Læs Ildlandet og få svaret.

Om forfatteren: Pascal Engman

Pascal Engman har skrevet bogen Ildlandet. Denne forfatter er uddannet journalist og forfatter og er i dag bosiddende i Stockholm. Efter tidligere at have specialiseret sig i portrætter og interviews, debuterede han i år 2017, hvor værket ”Patrioterne” udkom. I 2020 udkom så den første bog i spændingsserien Ildlandet, hvor der er flere på vej. Engman har i skrivende stund ikke modtaget nogen priser for sine værker, men blev nomineret til CrimeTime Specscaver’s debutantpris.

Udover sit forfatterskab er Engman kendt for sit arbejde som underholdningschef på den svenske netavis Nyheter24. Efterfølgende arbejdede Pascal Engman som blandt andet kronikør og reporter.