Lydbøger » Imperiet

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Imperiet Lydbog

4.5/5

Forfatter: Michael Katz Krefeld

lydbog og e-bog

Introduktion

Privatdetektiven Thomas ’Ravn’ Ravnsholdt bliver endnu engang viklet ind i en drabelig sag, som involverer en frygtelig masse penge. Imperiet er den syvende bog om Ravn, og præcis ligesom alle de andre sager Michael Katz Krefeld forfatter om, sidder du med nerverne uden på tøjet fra start til slut.

I Imperiet bliver Ravn inddraget i en sag, som også kommer til at involvere finansverden. Men det er ikke nødvendigvis den stilrene og pæne side af finansverden, som Ravn må finde hoved og hale i. I stedet bliver han en del af efterforskningen, der skal finde og redde en rigmandsdatter fra at ruinere et finansimperium uden lige.

Informationer:

Oplæser: Thomas Gulstad
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 2 minutter

Imperiet: Handling

Imperiet lydbog gratis tager fat på mange af de fordomme, som langt de fleste har om overklassen. Da Ravn bliver involveret i sagen, om den kidnappede rigmandsdatter fra familien Saxenholm, bliver han præsenteret for den ene karakter efter den anden, som alle lider af den ene eller den anden rigmandslast. Den rige Saxenholm-familie kan præstere familiemedlemmer, som alle er hovne, alkoholiserede og festopsøgende, præcis som enhver rigmandsfamilie fyldt med stereotyper.

Imperiet lydbog er også et gensyn med Miriam Østergaard, som er advokaten, det trækker Ravn med ind i sagen om Saxenholm-kidnapningen. Det skal vise sig, at en løsesum på mere end 3 millioner kroner ikke er til at spøge med. Pludselig er Ravn og Miriam en del af en ubarmhjertig kamp for at få kontrollen i et kæmpe finansimperium. Imperiet er det store finansimperium, som familien Saxenholm har opbygget, men som nu står til at blive væltet omkuld.

Imperiet lydbog fortæller for syvende gang en hæsblæsende historie med vores privatdetektiv Thomas ’Ravn’ Ravnsholdt. I selskab med sin trofaste hund Møffe, må Ravn endnu gang opklare en sag, som ingen andre har lyst eller evner til at opklare.

Imperiet lydbog gratis er den seneste roman fra Michael Katz Krefeld, som spinder et net af forvirrede løgne i en verden, hvor kolde kontakter og store valuta er det vigtigste. Slutningen i Imperiet lydbog lægger op til mange flere historier med ubesvarede spørgsmål for Ravn og Møffe. Hvis du er på jagt efter en krimi udover det sædvanlige, er Imperiet et oplagt valg for at få søvnløse nætter.

Om forfatteren: Michael Katz Krefeld

Det stod måske lidt i kortene, at Michael Katz Krefeld skulle blive krimiforfatter, eftersom hans bedstefar er krimiforfatteren Herman Krefeld, forfatteren til blandt andet Døden lægger kabale. 

I 2007 debuterede Michael Katz Krefeld med sin første kriminalroman, Før Stormen, som også vandt en debutantpris. Siden har han skrevet en lang række af kriminalromaner, som alle er blevet bestsellere og solgt til udgivelse i en stor del af Skandinavien og Tyskland.

Før Michael Katz Krefeld blev krimiforfatter, var han manuskriptforfatter til en lang række anmelderroste danske tv-serier, som blandt andet dækker Nikolaj & Julie for DR1 og Nynne for TV3. Med en karriere indenfor tv og film, er det ikke sært, at Michael Katz Krefeld har knækket koden til at skrive fængslende krimier.