Lydbøger » Inden skyerne kommer

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Inden skyerne kommer Lydbog

4/5

Forfatter: Mari Jungstedt

lydbog og e-bog

Introduktion

En kontroversiel spansk anklager findes dræbt i en slugt ved en bjergby på den spanske solkyst. En efterforskning bliver hurtigt sat i gang, og inden længe konstaterer politiet, at der er tale om et mord. I Sverige bliver en ung kvinde samtidig skilt fra sin mand og beslutter sig at købe en faldefærdig villa i Spanien, som hun går i gang med at sætte i stand. Der er fart over begivenhederne i Inden skyerne kommer.

Inden skyerne kommer fortæller, at inden længe bliver den spanske solkyst ramt af endnu en blodig tragedie, da samfundet rystes af endnu et mord. Lyt til Inden skyerne kommer lydbog og få del i denne dramatiske historie, hvor den unge kvinde pludselig finder sig midt i efterforskningen.

Informationer:

Oplæser: Peter Pilegaard
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 7 timer og 12 minutter

Inden skyerne kommer: Handling

I Inden skyerne kommer bliver vi introduceret til en kontroversiel spansk anklager. Den spanske anklager findes død i en slugt ved bjergbyen Ronda, som findes på den spanske solkyst. Der går ikke længe i Inden skyerne kommer lydbog, før politiet konstaterer, at der er tale om et mord. Derfor bliver der hurtigt sagt en efterforskning i gang, som du kan følge i Inden skyerne kommer lydbog gratis.

Inden skyerne kommer introducerer os senere til en svensk kvinde ved navn Lisa Hagel. Lisa er uddannet gymnasielærer og er nyligt blevet forladt af den mand, som hun giftede sig med for næsten 30 år siden. Derfor valgte Lisa at starte forfra, og nu har hun købt en villa i Spanien og begynder lige så stille med at rive væggene ned og bygge huset op fra bunden.

Det fortælles i Inden skyerne kommer lydbog, at Lisa tager på et kursus, hvor hun møder enkemanden Hector Correa. Hector er tidligere kriminalbetjent, men måtte stoppe sit arbejde, da det tog hårdt på ham fysisk og psykisk. De to indleder i første omgang i et venskab og kommer tæt på hinanden, og inden længe er Lisa en del af efterforskningen om det mystiske mord på den spanske anklager.

Herefter tager begivenhederne i Inden skyerne kommer hurtigt fart. Inden længe begås der nemlig et nyt mord, som trækker spor langt tilbage i tiden og gemmer på en blodig og brutal historie. Lyt til Inden skyerne kommer lydbog gratis og følg med i denne spændende krimifortælling, der udvikler sig på den spanske solkyst.

Om forfatteren: Mari Jungstedt

Den svenske journalist og krimiforfatter Kerstin Mari Jungstedt, der ofte blot kaldes for Mari Jungstedt, står bag udgivelsen af Inden skyerne kommer. Jungstedt er dog bedst kendt for sit arbejde for sit arbejde som journalist hos Sveriges Radio, Rapport og SVT samt regionale nyhedsprogrammer på ABC.

Jungstedt debuterede som forfatter med udgivelsen af spændingsromanen ved navn ”Den du ikke ser”, der udkom i 2007. I denne spændingsroman følger vi en række seriemord udført på Gotland, og i de efterfølgende romaner går nogle af hovedpersonerne igen. Senere udkom også titler som Inden skyerne kommer, ”I denne stille nat”, ”Den inderste kreds”, ”Det fjerde offer” og senest ”Den sidste akt” i 2015.