Lydbøger » Inferno

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Inferno Lydbog

4.1/5

Forfatter: Dan Brown

lydbog og e-bog

Introduktion

Thrilleren samt krimien Inferno er skrevet af den ikoniske amerikanske forfatter Dan Brown. Forfatteren har stor popularitet på den internationale litterære scene, og blot ét af hans skrevne værker har solgt mere end 80 eksemplarer. Forfatteren er for mange kendt for at have skrevet de populære værker Inferno samt Da Vinci mysteriet.

Denne nervepirrende bog er fjerde bind i serien om Robert Langdon. Han er en symbolforsker, og læseren følger hans fascinerende samt spændende observationer gennem adskillelige sager. Denne bog finder sted i Italien, og drejer sig om litteraturens verden. Specifikt drejer det sig om mesterværket Dantes Inferno. Han skal i en tidspresset situation finde et svar, da det ellers kan få fatale konsekvenser for symbolforskeren samt alle andre i verden. Han møder dog grov og uhyggelig modstand i sit detektivarbejde.

Informationer:

Oplæser: Lars Thiesgaard
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 19 timer og 33 minutter

Inferno: Handling

Thrilleren samt krimien Inferno er skrevet af den anerkendte amerikanske forfatter Dan Brown. Dan Brown er en anerkendt figur på den internationale litterære scene, og er kendt for at have skrevet Inferno samt Da Vinci mysteriet. Blot ét af forfatterens værker har solgt over 80 millioner eksemplarer.

Man kan med fordel lytte til den nervepirrende bog Inferno lydbog gratis, hvis man vil suges ind i et af de universer, som forfatteren formår at skabe. Her er alt fra historie, kryptografi og hemmelige gåder.

I Inferno lydbog hører man om Robert Langdon. Værket hører til serien om Robert Langdon, og dette er fjerde bind i serien. Her følger man Robert Langdon, der er en symbolforsker, og de forskellige skæbnesvangre sager han arbejder med.

Man hører i Inferno lydbog, at symbolforskeren befinder sig i det smukke Italien. Han er placeret midt inde i en vemodig og nervepirrende side af litteraturens verden, nemlig omkring det mystiske og fascinerende litterære mesterværk ved navnet Dantes Inferno. Man kan med fordel lytte til Inferno lydbog gratis, hvis man vil høre mere om dette litterære mesterværk.

Ved at lytte til Inferno lydbog, hører man om symbolforskerens farlige ekspedition, både gennem skjulte korridorer, svære gåder og klassisk kunst, hvor han møder uhyggelig modstand.

Gennem den avancerede og nervepirrende jagt, hvor han ikke ved hvem der er troværdig eller ej, kæmper symbolforskeren efter svar inden tiden løber ud. Hvis han ikke når at finde svaret i tide, vil dette få fatale konsekvenser for symbolforskeren samt hele verden, som for alvor vil ændres for evigt.

Om forfatteren: Dan Brown

I 1964 er Dan Brown født, og han er en amerikansk forfatter. Forfatteren er kendt for at skrive thrillere og om detektiver. De fleste vil kunne genkende ham for at have skrevet Da Vinci mysteriet samt Inferno. Blot et af hans værker har solgt over 80 millioner eksemplarer, og han er derfor en af litteraturens bedst kendte samt læste forfattere.

Hvis man har læst nogle af forfatterens værker, vil man kunne se et tilbagevendende tema. Der er ofte i værkerne benyttet kryptografi, en nøgle eller koder.

Forfatteren har undervist på en engelsk uddannelsesinstitution, før han påbegyndte sin karriere som fuldtidsforfatter. Dette var et godt valg, da han har skrevet mange prisvindende og ikoniske mesterværker.