Lydbøger » Insider

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Insider Lydbog

4/5

Forfatter: Simon Emil Ammitzbøll-Bille

lydbog og e-bog

Introduktion

Insider lydbog tager dig med ind bag kulissen i magtens Danmark. Den tidligere økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille deler nemlig ud af gemte referater, mails og sms’er fra perioden 2015-2019, hvor Lars Løkke var statsminister.

Bogen afslører en tid, der bar præg af meget drama og halve sandheder. Den er spækket med dybdegående detaljer fra regeringstoppen og du vil få et stort indblik i, hvordan dansk politik fungerer bag kulissen.

Lyt til Insider lydbog gratis og få indblik i den politiske verden på en måde, som du ikke har prøvet før!

Informationer:

Oplæser: Simon Emil Ammitzbøll-Bille
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 8 timer og 21 minutter

Insider: Handling

Politik har en stor betydning for os alle og vi lægger mange store beslutninger i hænderne på nogle få magtfulde personer i Danmark. Men hvordan fungerer det bag kulissen? Ifølge Simon Emil Ammitzbøll-Bille, var regeringsperioden fra 2015 til 2019 med Lars Løkke som statsminister præget af hulemøder, kamikaze-angreb, gammelt nag og halve sandheder.

Efter valgsejren fulgte et trekantsdrama mellem statsminister Lars Løkke Rasmussen, Liberal Alliance og DF-formand Kristian Thulesen Dahl. I Insider lydbog får du blandt andet fortalt om højlydte skænderier og et bittert magtopgør.

Én ting er helt sikkert – du vil komme helt ind i magtens centrum i Insider lydbog. Du lærer om, hvordan politik opstår for herefter at gå til grunde. Bogen fortæller om, hvordan politikere giver løfter for herefter at bryde dem, hvilket i sidste ende har store konsekvenser for borgernes liv.

Om forfatteren: Simon Emil Ammitzbøll-Bille

Simon Emil Ammitzbøll-Bille er forfatteren bag Insider lydbog. Han har både repræsenterer Radikale Venstre og Liberal Alliance. Han var økonomi- og indenrigsminister under Lars Løkkes regering.

Efterfølgende gik han af som formand for Liberal Alliance og har sidenhen været løsgænger efter stiftelsen af partiet Fremad ikke gik efter hensigten.

Ved at lytte til Insider lydbog gratis kan du lære en masse mere om Simon Emil Ammitzbøll-Bille og ikke mindst det politiske landskab i Danmark.