Lydbøger » Intelligente celler

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Intelligente celler Lydbog

4.1/5

Forfatter: Bruce Lipton

lydbog og e-bog

Introduktion

Har du nogensinde tænkt over, hvor meget tanker styrer dit liv? Det lyder absurd, men det er præmissen bag Intelligente celler, der fortæller om den nyeste videnskab om, hvordan celler behandler information for ethvert menneske.

Intelligente celler er skrevet af den anerkendte cellebiolog, Bruce Lipton, og i denne bog dykker han ned i mere end 20 års forskning for at kunne fortælle resten af verden om sine studier. Intelligente celler er derfor en tung bog på information, men den er fortalt på en måde, så enhver kan læse og forstå den. Som en del af Intelligente celler deler Lipton sin egen erfaring for, hvordan hans syn på celler og sit eget liv har ændret sig.

Informationer:

Oplæser: Carsten Warming
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 8 timer og 55 minutter

Intelligente celler: Handling

Intelligente celler lydbog kommer til at blive husket som et værk, der åbnede øjnene for et nyt syn på biologien. Det er fortællingen om, hvordan hver en celle i menneskekroppen er i stand til at modtage information og behandle det på sin helt egen måde. Det kaldes epigenetik. I Intelligente celler lydbog kan læseren lære om denne genetik både med seriøs videnskab og humoristiske anekdoter, som alle bliver illustreret med illustrerede situationer fra hverdagen.

Celleforsker Bruce Lipton formidler dele af sin teori, som viser, at de beviser, vi hidtil har antaget som korrekte, faktisk skal justeres. Faktisk er det ikke gener og dna, der styrer biologien. I stedet er det dna’et, der bliver styret af signaler, som kommer uden for den enkelte celle. De signaler kommer for eksempel fra vores negative og positive tanker. Hvilket altså vil betyde, at hver vores hjernefunktion har en større indflydelse på kroppens celler end først antaget.

Med Intelligente celler lydbog gratis får alle læsere en helt ny forståelse for den forbindelse, der er mellem vores krop og vores sind. Dette kan i forlængelse få store konsekvenser for menneskets overordnede helbred, og de fremtidige udviklingsmuligheder vi har. Forbindelsen mellem bevidsthed og stof har længe været eftersøgt, og med Intelligente celler lydbog er det som om, at vi endelig får svaret. 

Videnskaben er pludselig med til at bevise, i hvor stor grad tanker er med til styre vores liv. Og det er meget mere, end vi først har antaget, hvilket fundene i Intelligente celler lydbog gratis bevidner om.

Om forfatteren: Bruce Lipton

Bruce Lipton har arbejdet med cellebiologi i mere end 20 år, og han er anerkendt for sit felt med stor international succes. Foruden de videnskabelige beviser, som han fremlægger i Intelligente celler, deler han også sin egen erfaring med denne viden, og hvordan den har ændret hans liv. Med forståelsen for cellebiologien på dette niveau har det givet en indsigt i en næsten udødelig ånd hos Lipton. 

Lipton fortæller selv, at han har oplevet et bedre fysisk velvære, som er blevet styrket betydeligt. Samtidig føler han, at kvaliteten i hans daglige liv også er blevet betydeligt bedre.

Foruden Intelligente celler kan du også læse Honeymoon-effekten af Bruce Lipton.