Lydbøger » Investér i livet

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Investér i livet Lydbog

4/5

Forfatter: Pernille Wahlgren, Jane Bækgaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Investér i livet og få de værktøjer, som du skal bruge til at blive en vinder på aktiemarkedet. Det kan både gøres enkelt og ansvarligt, og det behøver ikke koste uanede mængder af penge. Pernille Wahlgren og Jane Bækgaard har nemlig gjort det nemmere for dig at komme i gang.

Lyt til Investér i livet lydbog gratis og lær om ”Lev & tænk enkelt” filosofien, der er udviklet af Wahlgren og Bækgaard. Efter at have lyttet til Investér i livet lydbog er du nu bedre rustet til at skabe økonomisk frihed for dig selv, da du har de rigtige værktøjer parat.

Informationer:

Oplæser: Stine Brandt Lilliecrona
Sprog: Dansk
Kategori: Økonomi & Business
Længde: 3 timer og 57 minutter

Investér i livet: Handling

Investér i livet er titlen på en bog af Pernille Wahlgren og Jane Bækgaard. Investér i livet lydbog er også tilgængelig, og den er oplæst af Stine Brandt Lilliecrona. De to forfattere har skrevet denne bog, der på mange måde kan ses som en værktøjskasse til, hvordan du effektivt, nemt og forsvarligt kan navigere på aktiemarkedet.

Præmissen i Investér i livet er, at det skal være nemt, og alle skal kunne lære det. Det betyder også, at det ikke er nødvendigt at sætte store beløb på spil for at komme i gang. Faktisk fortæller de to forfattere af Investér i livet, at 500 kroner om måneden er en god måde at starte på.

Wahlgren og Bækgaard har udviklet det, som de selv kalder ”Lev & tænk enkelt” filosofien. Det er også den samme filosofi, som de ny har gjort tilgængelig for dig i Investér i livet lydbog. Når man arbejder efter denne filosofi handler det grundlæggende om, at man skærer ned på sit forbrug og lader pengene arbejde for sig. Den sidste del gør man ved at investere dem.

Over tid er det tanken, at man ved hjælp af værktøjerne i Investér i livet får skabt sig en pengemaskine, der arbejder for dig, og som kan skabe en sund og fornuftig økonomi med mere frihed end før. For det er nemlig friheden, der for Wahlgren og Bækgaard er guld værd. Med økonomisk frihed får vi nemlig mulighed for at bruge tiden på det, som vi virkelig brænder for.

Lyt til Investér i livet lydbog gratis og få et helt nyt sæt værktøjer til, hvordan du selv kan skabe større økonomisk frihed.

Om forfatterne: Pernille Wahlgren, Jane Bækgaard

Investér i livet indeholder værdifulde informationer fra to mennesker, der har prøvet det selv. Pernille Wahlgren lærte selv at handle aktier, og hun havde opnået så stor økonomisk frihed, at hun i en alder af 44 år valgte at sige sit job op. Herefter havde hun mere frihed til at udleve sine drømme.

For Wahlgren og Bækgaard er det mest værdifulde nemlig vores tid. Benyt information i Investér i livet til at finde ud af, hvordan du selv kan opnå en større grad af økonomisk frihed, så du har endnu mere tid til det, som du i virkeligheden brænder for.