Lydbøger » IRINA

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

IRINA Lydbog

4.5/5

Forfatter: Kathrine Læsøe Engberg & Irina Olsen

lydbog og e-bog

Introduktion

På CV’et står der titler som ’Divaer i junglen’, ’Mig og min mor’, eget make-up brand og en karriere som tidligere skøjteløber, influencer og nu forfatter til bogen med titlen IRINA. Listen med aktiviteter, som Irina Olsen har beskæftiget sig med, er lang. Nu har den ikoniske influencer givet os et unikt blik ind i hendes liv.

Lyt til IRINA lydbog og få historier om kærlighed, partnere med misbrugsproblemer, store forventninger og strenge krav. Følg Irina Olsens historie fra barndommen i Ukraine og videre til Danmark, hvor karrieren pludselig tog en anden form.

Lyt til IRINA lydbog gratis og få del i den spændende fortælling om Irina Olsens liv.

Informationer:

Oplæser: Irina Olsen
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 3 timer og 15 minutter

IRINA: Handling

Irina handler om en af de største bloggere og influencere inden for skønhed i Danmark. Irina har nu til dags udviklet sig noget af et unikt brand med sit eget make-up brand. Irina er også kendt som tidligere deltager i programmer som ”Mig og min mor” samt ”Divaer i junglen” og nu som fatter til bogen IRINA og IRINA lydbog.

Den vej, som Irina har bevæget dertil har dog ikke været lige så let. Faktisk har vejen til tider været hård og fyldt med modstand, som Irina selv beskriver.

I bogen IRINA får du historien om den ikoniske Irina the Diva, der fortæller sig historie. Følg med fra den spæde start som skøjteprinsesse i Ukraine fyldt med meget streng træning. Tag med på en rejse videre til Danmark, hvor der opstår følelser af at være fremmed og uvelkommen. Lyt til Irina lydbog gratis og hør fortællingen om en hård opvækst fyldt med utallige fald på isen og det, som Irina lærte på baggrund af dette.

I Irina lydbog deler Irina ud af historier fra sin barndom i Ukraine. Denne barndom var fyldt med hård træning på isen, strenge krav og store forventninger til hende. Men det har alt sammen været med til at forme hende til det menneske, som hun er i dag.

IRINA er en fortælling, der også har negative elementer som en kæreste med misbrugsproblemer og kamp inden for familien. Irina har lært aldrig at give op, og det har bestemt ikke været en dans på roser. Nu tager hun dig med på en rejse i denne livsfortælling.

Om forfatterne: Kathrine Læsøe Engberg & Irina Olsen

Irina Olsen er navnet på den kendte realitystjerne og tidligere kunstskøjteløber. Hun voksede op i Ukraine, men flyttede senere til Danmark med sin familie. Nu til dags driver hun en blog om skønhedsprodukter og arbejder som influencer med eget make-up brand. Bogen ved titlen IRINA er den første bog af Irina Olsen, og den er skrevet i samarbejde med Katrine Læsøe Engberg.

Udover sit arbejde med IRINA og som skønhedsblogger, kendes Irina Olsen også fra realityprogrammerne ’Fristet’, ’Mig og min mor’ og ’Divaer i junglen’. Hun står desuden bag en dokumentar med titlen ’En diva vender hjem’, hvor du kan få indblik i barndommen i Ukraine.