Lydbøger » Iskold tåge

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Iskold tåge Lydbog

4.1/5

Forfatter: Robert Bryndza

lydbog og e-bog

Introduktion

Kriminalromanen Iskold tåge er skrevet af den britiske forfatter Robert Bryndza. Han er en international bestseller. Forfatteren har solgt omkring fire millioner eksemplarer af sine værker, og værkerne er oversat til næsten 30 forskellige sprog.

I Iskold tåge lydbog hører man om Kate Marshall, der ser en ung mand livløs i reservoiret i Shadow Sand. Da sagen er politianmeldt, får hun af vide at det blot var en uheldig ulykke. Men dette tror hun ikke på.

Kate Marshall og hendes assistent Tristan Harper undersøger sagen nærmere, da der er alt for mange ubesvarede spørgsmål i den bizarre sag. De opdager også i deres efterforskning, at den unge mand er det nye offer for den mystiske morder, der har været på spil i flere årtier.

Endnu en kvinde bliver fundet død. Den mystiske morder er på spil igen. Lyt til Iskold tåge lydbog gratis for at høre om de finder morderen.

Informationer:

Oplæser: Louise Davidsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 30 minutter

Iskold tåge: Handling

Iskold tåge er skrevet af den britiske bestseller forfatter Robert Bryndza, som på nuværende tidspunkt bor i Slovakiet med sin partner. Forfatteren er kendt for at skrive stemningsfulde thrillere, og han er faldet i god jord hos læserne. Han har solgt over fire millioner eksemplarer internationalt, og hans bøger er oversat til omkring 30 forskellige sprog.

Kriminalromanen Iskold tåge er det andet værk i serien baseret omkring Kate Marshall. Iskold tåge er også efterfølgeren til den famøse bog Det niende offer.

I Iskold tåge lydbog hører man om den centrale person Kate Marshall. Hun var ude i naturen ved reservoiret i Shadow Sands, da hun pludseligt fik øje på noget bizart i vandet. Kate Marshall undersøgte situationen nøje, og gik hen mod det bizarre der lå i vandet. Hun så en ung herres livløse krop, og hun ringer til politiet. I Iskold tåge lydbog hører man, at Myndighederne mener at det blot har været en ulykke, at han havnede i reservoiret.

Kate Marshall mener dog ikke at det har været en ulykke. Der er nemlig for mange ubesvarede spørgsmål og årsager til, at dette ikke har kunnet være en helt almindelig ulykke. Du kan høre mere om dette i Iskold tåge lydbog gratis.

I Iskold tåge lydbog undersøger hun og assistenten Tristan Harper sagen nærmere. Hvordan kunne den unge mand drukne, hvis han kunne svømme? Og hvad lavede han overhovedet midt om natten ved reservoiret i Shadow Sand? Dette er de spørgsmål de to efterforskere har. Og i deres efterforskning opdager de langt værre opdagelser, end hvad de ellers havde forventet. Man kan med fordel lytte til Iskold tåge lydbog gratis, hvis man vil høre mere om deres opdagelser.

Den unge mand er en del af en serie mord, der er flere årtier gamle. Den mystiske morder er tilbage igen.

Om forfatteren: Robert Bryndza

Robert Bryndza er en britisk forfatter, som er kendt for at skrive spændende og fangende romaner. Forfatteren bor nu i Slovakiet med sin partner. Robert Bryndza opnåede tidligt i sit forfatterskab succes, blandt andet grundet de to første romaner forfatteren udgav. De to første værker han udgav blev nemlig bestsellere på den amerikanske virksomhed Amazons liste. Siden da har han brugt sin tid på at være en forfatter.

Hans første trilogi i genren thriller drejer sig om Erika Foster. Denne trilogi er faldet i god jord hos læserne og anmelderne. Han har med denne trilogi formået at sælge mere end en million eksemplarer i over 20 forskellige lande. I alt har han solgt mere end fire millioner værker, og værkerne er blevet oversat til næsten 30 forskellige sprog.