Lydbøger » Isprinsessen

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Isprinsessen Lydbog

4.4/5

Forfatter: Camilla Läckberg

lydbog og e-bog

Introduktion

Den spændende Krimiroman Isprinsessen er skrevet af den svenske forfatter samt civiløkonom Camilla Läckberg. Forfatteren er en kendt figur inden for krimigenren, specifikt på den nordiske litterære scene. Forfatteren er kendt for at skrive om byen hun voksede op i, nemlig Fjällbacka, som er placeret i Sverige. Isprinsessen er desuden første del i serien om denne by.

Værket følger den svenske forfatter Erica Falck, som skal tilbage til byen hun voksede op i. Hendes forældre er døde, og hun skal tage sig af deres ejendom. På ejendommen ser hun sin barndomsvenindes lig i badekaret. Den lille by oplever herfra flere tragiske dødstilfælde. Man kan med fordel lytte til Isprinsessen lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 53 minutter

Isprinsessen: Handling

Den spændende krimiroman Isprinsessen er skrevet af den svenske forfatter samt civiløkonom Camilla Läckberg. Hun er en kendt figur på den nordiske litterære scene, og hun er kendt for at være forfatter til flere romaner, som hører under krimigenren. Isprinsessen hører desuden under denne kategori. Hun har også skrevet andre bøger, som ikke hører under denne genre.

De fleste af krimiromanerne, som forfatteren har fået skrevet i sit forfatterskab, foregår i samme svenske by ved navnet Fjällbacka. Denne by er placeret på kattegatkysten, og dette er også byen hun voksede op i. Isprinsessen er desuden første del af serien om Fjällbacka. Desuden kan man med fordel lytte til Isprinsessen lydbog gratis.

I Isprinsessen lydbog introduceres man til den centrale person Erica Falck. Erica Falck er en svensk forfatter, som er født og opvokset i den svenske kystby Fjällbacka.

Man hører i Isprinsessen lydbog, at forfatterens forældre er afgået ved døden. Hun ejer nu deres ejendom, og hun er vendt tilbage til hjembyen, da hun vil gøre boet op. Da hun ankommer til barndomshjemmet, er der noget tragisk i vente for hende. Man kan med fordel lytte til Isprinsessen lydbog gratis, for at høre hvordan hun forholder sig til denne traumatiserende situation.

I Isprinsessen lydbog hører man, at hun i hjemmet ser sin barndomsveninde Alexandra. Hun ligger livløs i badekarret, og bløder ud fra sine skårede håndled. Dette er ikke det eneste tragiske der sker i den lille svenske by. En maler ved navnet Anders er druknet, og han blev fundet kvalt i hans ødelagte kunstmalerier.

En lokal politibetjent ved navnet Patrik Hedström, er i samarbejde med forfatteren på jagt efter et svar på hændelserne.

Om forfatteren: Camilla Läckberg

Camilla Läckberg er født i 1974 i Sverige, og hun er en svensk forfatter. Forfatteren er kendt for at skrive værker inden for krimigenren, og hendes værker foregår for det meste i samme by. Byen hedder Fjällbacka, og byen er placeret på kattegatkysten ved Sverige. At forfatterens værker er skrevet i denne fysiske placering, kan skyldes at hun selv blev født og voksede op i denne by.

At hun skriver værker i byen Fjällbacka er ikke altid scenariet. Hun har også skrevet andre bøger, som heller ikke hører under genren krimi.

Forfatteren er dog uddannet inden for et andet fag, som ikke har en stor sammenhæng med litteratur. Camilla Läckberg er nemlig en uddannet civiløkonom.