Lydbøger » It

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

It Lydbog

4.1/5

Forfatter: Stephen King

lydbog og e-bog

Introduktion

Romanen It er skrevet af den velkendte amerikanske forfatter Stephen King. Forfatteren er en førende forfatter i genren horror og thriller på den internationale litterære scene. Forfatteren har udgivet diverse prisvindende romaner, men har også skrevet manuskripter til film og serier, blandt andet The shining og It.

Dette værk er en krimi samt thrillerroman, og man kan med fordel lytte til It lydbog gratis.

I 1950’erne er en gruppe børn forenet, da de vil slippe af med ondskaben der lurer over deres by Derry. Den samme ondskab, der har det med at vende tilbage hvert 28. år. De vinder over ondskaben, men 28 år efter sker der noget i byen igen.

Informationer:

Oplæser: Lars Attermann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 41 timer og 59 minutter

It: Handling

Romanen It er skrevet af den amerikanske forfatter ved navnet Stephen King. Forfatteren er en velkendt figur inden for genren horror på den internationale litterære scene. Forfatteren har vundet adskillelige litterære priser for sine thriller- og gyserromaner, men han har også været med til at skrive manuskripterne til diverse enestående film. Han har blandt andet skrevet manuskriptet bag filmen The Shining, Carrie og It.

Spændingsromanen samt krimien It er et værk, som vil kunne genkendes af flere generationer. Værket er nemlig blevet udgivet i flere omgange, og er endda filmatiseret et par årtier efter den originale film udkom.

I It lydbog kan man høre om den lille samt sovende by Derry. Derry er placeret i Maine i USA. På overfladen af denne by ser alt almindeligt ud. Ligesom alle andre byer i samme region. De samme brede veje, villakvarter, og der er samme restaurantkæder og forretninger. Under overfladen er der dog noget, som adskiller Derry fra alle de andre byer. Dette kan man med fordel lytte til i It lydbog gratis.

Man hører desuden i It lydbog, at der hviler en form for forbandelse over stedet. Hvert 28. år sker samme uheldige hændelse nemlig, og det ser ikke ud til at det foreløbigt får en ende.

Man følger i It lydbog en gruppe unge. I 1950’erne var der en lille gruppe af unge børn i byen Derry nemlig forenet om opgaven, hvor de ville slippe af med ondskaben der lurrede over byen. Dette fik de gjort, og de lovede hinanden at de ville forenes igen, hvis ondskaben skulle vende tilbage. Man kan med fordel lytte til It lydbog gratis, hvis man vil høre om ondskaben, og om byen får fred.

Om forfatteren: Stephen King

Den amerikanske forfatter Stephen E. King er født i 1947. Forfatteren er en anerkendt samt anmelderrost forfatter på den internationale litterære scene. Han er kendt for sine gyserromaner samt thrillere. Han har dog ikke kun modtaget ros for sine prisvindende romaner i genren thriller samt horror. Forfatteren har nemlig også været med til at skrive manuskripterne til diverse film og serier, såsom It, Carrie og The Shining.

Den amerikanske forfatter har fundet inspiration fra andre berømte forfattere gennem den litterære historie. Blandt andet har han fået inspiration af Edgar Allan Poe og Bram Stokers forfatterskab. De to forfattere er blandt andet kendte forfattere inden for fiktionen samt gyserens grundlæggelse.