Lydbøger » Jæger 200

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Jæger 200 Lydbog

4.5/5

Forfatter: Lars Møller

lydbog og e-bog

Introduktion

Jæger 200, der er skrevet af Lars Møller, tager udgangspunkt i livet som jægersoldat. Dermed er Jæger 200 en ærlig fortælling om en verden, som de fleste danskere ikke kender særligt meget til. Lyt til Jæger 200 lydbog gratis og hør historier om diverse militære operationer. Der er fortællinger med hæsblæsende action samt frustrationer over svære missioner og afsavn til familien og lignende.

I Jæger 200 lydbog kan du få en tidligere jægersoldats egne ord på en verden, som man af os ikke kender til. Dog er Jæger 200 ikke en bog, der kun er skrevet for soldater. Der er nemlig også masser af spændende fortællinger, som almindelige mennesker kan lære en del af.

Informationer:

Oplæser: Niels Vedersø
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 11 timer og 2 minutter

Jæger 200: Handling

I Jæger 200 kan vi høre, at forfatteren Lars Møller kender livet som jægersoldat på godt og ondt. Gennem sin tid som soldat har han nemlig beskæftiget sig med den benhårde træning, diverse vigtige militære operationer, den hæsblæsende action og de mange frustrationer og afsavn, når man er sendt ud på en mission langt væk fra sin familie.

Lyt til Jæger 200 lydbog gratis og hør Møller sætter tanker på den verden, som mange af os kun kender til på overfladen. Møller fortæller nemlig i Jæger 2000 ærligt omkring sine egne 25 år i Jægerkorpset. Dermed bliver Jæger 200 en ærlig fortælling, der tager udgangspunkt i forfatterens egen tid som soldat. Lyt til Jæger 200 lydbog og hør de mange fascinerende historier fra en af Danmarks mest avancerede eliteenheder.

Det er dog vigtigt at nævne, at Jæger 200 lydbog ikke kun er et værk for soldater. Du kan nemlig lytte til Jæger 200 lydbog gratis og høre Lars Møller gøre op med meget af den mystik og lukkethed, der ellers har en tendens til at omgive de danske eliteenheder.

Undervejs i Jæger 200 stilles der spørgsmål om, hvad man gør, hvis man bliver tvunget til at slå et andet menneske ihjel, og hvorfor man overhovedet har lyst til at sætte livet på spil i et fremmed land. Lyt til Jæger 200 lydbog og hør Møller reflektere over disse spørgsmål og mange andre. I dette værk finder du også illustrationer fra operationer i ind- og udland, der ikke tidligere har været offentliggjort.

Lyt til den spændende fortælling, der findes her, og få et indblik i en ellers til tider meget lukket del af det danske militær.

Om forfatteren: Lars Møller

Lars Møller er forfatter til Jæger 200, hvor vi har mulighed for at få et indblik i hans liv som jægersoldat i mere end 25 år. Møller tager nemlig udgangspunkt i sig selv og beskriver, at han har en stærk passion for at udvikle sig selv som menneske og hjælpe andre mennesker og organisationer med at udvikle sig.

Den dag i dag er Møller en stor fortaler for, at vi som mennesker næsten kan alt det, som vi sætter os for. Ifølge Møller skal vi bare være dedikerede nok. Lyt til denne lydbog og hør om de råd om livet, som Lars Møller har opsamlet gennem sin karriere inden for Forsvaret.