Lydbøger » Jagten på frihed

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Jagten på frihed Lydbog

4.1/5

Forfatter: William Kvist & Ole Sønnichsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Lyt til Jagten på frihed lydbog, der er skrevet af den tidligere fodboldspiller ved navn William Kvist i selskab med Ole Sønnichsen. Med Jagten på frihed får du del i historien om den nu pensionerede danske fodboldspiller, der tidligere var at finde på det danske landshold og hos FC København. I denne fortælling kan du følge med helt fra tiden som ungdomsspiller og videre til tiden på landsholdet.

Jagten på frihed er dog ikke kun et værk, der beskæftiger sig med fodbold. Undervejs tackler Kvist og Sønnichsen nemlig også emner såsom store lønninger og en machokultur, der til tider kan være forfærdelig at være en del af. Lyt til Jagten på frihed lydbog gratis og få et unikt billede i en verden af professionelle sportsfolk og det, der hører med.

Informationer:

Oplæser: Morten Rønnelund
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 8 timer og 32 minutter

Jagten på frihed: Handling

Jagten på frihed er et værk, der er skrevet af William Kvist i samarbejde med Ole Sønnichsen. De fleste danskere kender bedst William Kvist for sin tid hos FC København og på det danske landshold i fodbold, men nu er han altså tilbage i Jagten på frihed og Jagten på frihed lydbog.

Du vil med Jagten på frihed blive en del af en historie, der fortæller historien om William Kvist på både godt og ondt. Lyt til Jagten på frihed lydbog gratis og hør historien om, hvordan William Kvist blev til den fodboldspiller, som så mange af os har holdt af. Lyt til Jagten på frihed lydbog og hør om alt fra mentaltrænere, kostvejledere og behandlere i alle afskygninger.

I Jagten på frihed kan du høre om, at fodboldverdenen er en verden, der er præget af store lønninger til spillere og agenter, hårde trænere og præget af en machokultur. Undervejs i Jagten på frihed lydbog kan du derfor høre om, hvordan Kvist undervejs flere gange har overvejet, om han overhovedet ikke passer ind i den verden, som han blev en del af.

Jagten på frihed er en ærlig fortælling om en verden, som mange danske fodboldfans kun kan forestille sig. Lyt til Jagten på frihed lydbog gratis og kom med ind bag i kulissen i selskab med William Kvist. Få del i op- og nedture og hør om, hvordan William Kvist formåede at optimere sig selv som menneske og som sportsmand. Generelt kan det siges, at denne bog indeholder masser af værdifuld information, som du nu kan få del i.

Om forfatteren: William Kvist & Ole Sønnichsen

Bag denne bog står den tidligere fodboldspiller William Kvist og Ole Sønnichsen. De fleste af os kender William Kvist bedst for sin tid som midtbanespiller for FC København og på det danske landshold i fodbold. Kvist startede dog sin karriere i KB, hvor han efter nogle gode sæsoner som ungdomsspiller blev optaget på FCK’s førstehold. Her spillede han indtil 2011.

Efter sin tid i FC København blev William Kvist senere solgt til den tyske fodboldklub VfB Stuttgart. Senere blev det også til spilletid hos klubber som engelsk Fulham FC og Wigan Athletic. Lyt til den spændende fortælling, der er at finde i denne bog, og hør om William Kvists historie fra ungdomsspiller til landsholdsspiller.