Lydbøger » Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet Lydbog

4.7/5

Forfatter: Glenn Bech

lydbog og e-bog

Introduktion

Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet lydbog er skrevet af forfatteren Glenn Bech. Bogen er et manifest om klassesamfundet, der på mange måder umuliggør lige muligheder. Bogen er derfor et oprør mod dette samfund og den kløft, der er blevet skabt mellem os mennesker.

Du kan lytte til Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet lydbog gratis ved at følge vores links her på siden. Hvis du vil læse mere om bogens handling, så går vi mere i dybden med denne nedenfor.

Informationer:

Oplæser: Glenn Bech
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 3 timer og 54 minutter

Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet: Handling

Langt de fleste danskere er af den overbevisning, at vi lever i et meget lige samfund. Dette er særligt en overbevisning, der er blevet opbygget som følge af vores velfærdssystem, hvor vi blandt andet alle sammen har adgang til gratis uddannelse.

Men ifølge Glenn Bech er vi slet ikke lige i Danmark, som vi ellers går rundt og bilder os selv ind. Glenn mener nemlig, at der ér klasseforskelle på trods af vores velfærdssystem. Manifestet dykker blandt andet ned i dét at være homoseksuel i Danmark. Der findes stadig meget homofobi og familier, der ikke støtter deres familiemedlems seksualitet.

Det er dog ikke kun vreden mod homofobi, som Glenn Bech fortæller om i Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet lydbog. Han udtrykker også vrede mod eliten og de privilegieblinde. Dem, som i virkeligheden har en masse muligheder, men som alligevel aldrig er rigtigt tilfredse.

Hvis du giver dig i kast med Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet lydbog gratis, så vil du både få en humoristiske og eftertænksom oplevelse. Bogen er langt fra som bøger er flest.

Om forfatteren: Glenn Bech

Glenn Bech blev hurtigt en kendt forfatter efter at have skrevet kun én enkelt roman, nemlig Farskibet. Denne debutroman handler om hans eget liv, som har været præget af en far, der begik selvmord og af homofobi. Derfor går nogle af de samme temaer igen i Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet lydbog.

Bech er både uddannet på Forfatterskolen og som psykolog. Udover sin forfatterkarriere, praktiserer han stadig som psykolog. Hans baggrund som både psykolog og forfatter er med til at give en helt særlig dybde i hans bøger.