Lydbøger » Jeg elsker mig

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Jeg elsker mig Lydbog

4.1/5

Forfatter: David Hamilton

lydbog og e-bog

Introduktion

Med Jeg elsker mig af David Hamilton tager forfatteren fat i det, som mange mennesker har til fælles. Hamilton beskriver nemlig, at mange af os ikke elsker os selv, for vores nuværende livssyn tillader det ikke. Dette går ifølge Hamilton ud over os som mennesker både fysisk og psykisk. Lyt til Jeg elsker mig lydbog og hør om, hvorfor det er vigtigt at elske sig selv.

David Hamilton tager fat i, hvordan vi på den bedst mulige måde kan få kærligheden i centrum i vores liv. Derfor indeholder Jeg elsker mig også en række praktiske råd, som du let kan inddrages i din hverdag. Jeg elsker mig kan være med til at øge selvværdet og den personlige styrke.

Informationer:

Oplæser: Christian Engell
Sprog: Dansk
Kategori: Religion og spiritualitet
Længde: 6 timer og 9 minutter

Jeg elsker mig: Handling

Ifølge David Hamilton, der er forfatteren til Jeg elsker mig, så har mange mennesker det til fælles, at vi ikke elsker os selv. Lyt til Jeg elsker mig lydbog gratis og hør, hvordan dette livssyn kan have stor negativ betydning for os som mennesker. Ifølge Jeg elsker mig så kan det gå ud over vores fysiske og psykiske helbred såvel som vores forhold til andre mennesker. Faktisk fortælles det i Jeg elsker mig lydbog, at hele vores liv påvirkes negativt.

David Hamilton formår med Jeg elsker mig at give læseren stor indsigt i, hvorfor det er så vigtigt at have et godt forhold til sig selv. Ifølge Hamilton er det nemlig udgangspunktet for et godt liv. Lyt til Jeg elsker mig lydbog gratis og hør, hvordan Hamilton kombinerer både spiritualitet, kærlighed og videnskab i fortællingen om, hvorfor vi skal elske os selv noget mere.

I Jeg elsker mig lydbog kan man høre, at kærligheden til sig selv kan øges ved hjælp af en række praktiske råd. Det er ifølge forfatteren praktiske råd, som er lette at forstå, men som har en stor betydning, hvis de bliver udført korrekt. Hamilton bidrager i bogen derfor med praktiske øvelser og anvisninger til, hvordan man selv kan øge sit selvværd og sin personlige styrke, hvilket er med til at øge kærligheden til sig selv.

Lyt til Jeg elsker mig lydbog gratis og lær at forstå, hvordan du kan komme til at elske dig selv mere. Jeg elsker mig er et fantastisk værk, der er kroppens forsvarsmekanismers værste fjende, og du kan nu lære at forstå dette mere i dybden.

Om forfatteren: David Hamilton

Den engelske forfatter ved navn David Hamilton har faktisk tilegnet sig en PhD-grad i kemi. Efter endt studie underviste og arbejde han inden for medicinalindustrien, hvor han forsøgte at udvikle medicin til behandling af blandt andet kræft og hjerte-kar-sygdomme. Senere gav han sig i kast med arbejde som sportscoach, hvor han har dyrket sit erhverv på højt plan.

I sit forfatterskab har David Hamilton udgivet flere bøger som for eksempel Jeg elsker mig. Det grundlæggende tema i disse værker er, at David Hamilton forsøger at koble videnskab, spiritualitet, krop og sind sammen. Det er også tilfældet i Jeg elsker mig, der udkom på dansk i 2015. Efter udgivelsen har Hamilton af flere omgange været ude på turné og holdt foredrag, workshops og lignende arrangementer.