Lydbøger » Jeg er f*cking hot

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Jeg er f*cking hot Lydbog

4.4/5

Forfatter: Renée Toft Simonsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Teenageårene er fyldt med rasende hormoner, humørsvingninger og generel forvirring. Præcis dette sætter forfatter Renée Toft Simonsen fokus på med bogen Jeg er f*cking hot lydbog. Der bliver ikke lagt låg på oplevelserne og tankerne, og dette gør bogen til en ærlig og rå fortælling.

I takt med at man kommer længere ind i Jeg er f*cking hot, vender fokuset sig dog også over på hvordan det er at være i overgangsalderen, da det kan føles som en ligeså stor rutsjebanetur. Renée sætter også nogle ord på hvordan det føles som forældre at stå tilbage med et tomt børneværelse når ungerne er fløjet fra reden, for hvis man ikke er nogens mor, hvem er man så? For at høre mere kan man lytte til Jeg er f*cking hot lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Renée Toft Simonsen
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 6 timer og 54 minutter

Jeg er f*cking hot: Handling

Renée fortæller åbent om de tidspunkter i livet hvor kroppen og hovedet gennemgår store forandringer. Puberteten og overgangsalderen er de tidspunkter i vores liv hvor der virkelig er fart på, og hvor man hurtigt kan føle at man mister sig selv.

I puberteten er ens følelsesregister på overarbejde, og ens emotioner er en rutsjebanetur, samtidig med at kroppen forandres. Renée fortæller i bogen at hun som 13-årig bad til gud for at sige at han skulle skynde sig så hun kunne få sin menstruation og nogle ordentlige bryster, som de andre var begyndt at få.

Alt hun ønskede sig var at blive en rigtig kvinde, og det kunne kun gå for langsomt. For at høre mere om Renées oplevelser som teenager, kan man lytte til Jeg er f*cking hot lydbog.

I Jeg er f*cking hot fortæller hun også om at ramme overgangsalderen som 50-årig, hvor man ifølge Renée gennemgår den største omvæltning i livet som kvinde. Der er fart på verden, og pludselig begynder alle skavankerne at sætte sine spor på kroppen. Samtidig kommer døden tættere og tættere på, og fylder automatisk lidt mere i tankerne.

I ens personlige liv kan der også ske en masse omvæltninger. Forældredødsfald, skilsmisser og børnene som flyver fra reden. Dette kan være en ligeså stor følelsesmæssig rutsjebane som den man gennemgår i teenageårene.

Bogen Jeg er f*cking hot lydbog gratis, dykker ned i eventyrene i det almindelige liv og hverdagen, men samtidig indeholder den en masse visdom og smukke erkendelser. Specielt snakker hun også om de følelser at man som forældre står tilbage med, når man kigger ind på de tomme og forladte børneværelser, når børnene er flyttet hjemmefra.

Om forfatteren: Renée Toft Simonsen

Renée Toft Simonsen er børnebogsforfatter, og har en cand. psych fra Århus Universitet. Hun står blandt andet bag de populære ungdomsbøger Karlas Kabale, som også var hendes debut som forfatter.

Når Renée skriver sine bøger tager hun udgangspunkt i problematikker som mange børn og unge står i, og netop dette berøres også i jeg er f*cking hot. Deres hverdag er altså drejepunktet i bøgerne. Dette kan blandt andet være skilsmisse, relationer og alternative familiekonstellationer. Sproget i bøgerne er børnevenlige og politisk ukorrekte, men falder i god jord for både børn og unge.

I 2004 vandt Renée Bog- og Papirbranchens børnepris, og det forstår man godt med de medrivende historier og fængende farverige illustrationer der også er med i bøgerne.