Lydbøger » Jeg er her jo

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Jeg er her jo Lydbog

4.4/5

Forfatter: Zandra Berthelsen & Pia Møller Søe

lydbog og e-bog

Introduktion

I 2005 skabte en familie historie på forsiden af alle landets aviser. Det var i Tønder, hvor historien hurtigt blev døbt til Tønder-sagen, og den satte sine spor i resten af Danmark. Jeg er her jo er historien om det liv, som den unge Zandra, også kendt som Tønder-pigen, blev udsat for, og som hun pludselig kunne se blive delt med resten af Danmark.

Jeg er her jo – Kald mig aldrig Tønder-pigen igen er historien om, hvordan man forsøger at finde ud hvem man selv er, mens resten af verden tror, at de ved, hvem du er. Det er Zandras egen historie om det liv, som hun godt ved, at mange allerede er overbevist om, at de kender alle detaljerne i. Men som Zandras historie viser, er det langt fra sandt.

Informationer:

Oplæser: Ann Hjort
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 9 timer og 59 minutter

Jeg er her jo: Handling

Jeg er her jo lydbog er Zandras personlige historie, som hun nu har fundet modet til at fortælle efter flere år frem og tilbage i et system, der havde gode intentioner om at hjælpe hende, men som alt for ofte gjorde det modsatte for hende. Det er Zandras måde at fortælle sin historie på, selvom hun godt ved, at mange allerede påstår, at de kender hver eneste detalje i hendes liv. Og det bare fordi det har været på forsiden af landets mange aviser i Jeg er her jo lydbog gratis.

Zandras offentlige historie kan spores tilbage til den sommeraften i 2005, hvor hele hendes liv blev vendt på hovedet, mere end det var i forvejen. Det var den aften, hvor politiet endelig fandt vej frem til Zandras familie, og som 11 år gammel kunne hun endelig undslippe sin fars konstante overgreb, som hun fortæller i Jeg er her jo lydbog gratis. Som aviserne fortalte, var Zandra halvnøgen og halvsovende, da politiet kom og anholdte hendes meget fulde far. Hvorefter de tog Zandra og hendes søster med til det, der skulle blive et bedre liv i Jeg er her jo lydbog. Pludselig blev de lovet et liv uden seksuelt misbrug af deres egen far, men i stedet endte Zandra og hendes søster som en del af et system, der ikke havde kapaciteten til at hjælpe dem tilstrækkeligt. 

Jeg er her jo lydbog er Zandras egne ord, som hun sætter på den livsrejse, det har været for hende endelig at kunne stå ved den person, hun er blevet som voksen. Zandra er vokset op overalt i Danmark på forskellige plejehjem, men også på forsiderne af landets aviser. Sidstnævnte betød, at Zandras liv altid var kendt af andre omkring hende og ofte sådan, at de følte, at de vidste alt om Zandra på den baggrund.

Om forfatteren: Zandra Berthelsen & Pia Møller Søe

Zandra Alex Berthelsen blev født i 1994 og fjernet fra sin far i 2005. I de elleve år var hun udsat for seksuelle misbrug flere gange, og det er starten på sit liv, som Zandra ikke kan lade være med at undlade i Jeg er her jo. Det er første gang, at Zandra fortæller sin egen historie i stedet for, at andre fortæller den for hende, fordi de tror, de ved, hvad der skete.

Men med Jeg er her jo fortæller Zandra kort og godt, hvordan det var at slippe væk fra sin far, blot for at bliv smidt ind i et system og en psykologisk behandling, som skulle vise sig at være svært at komme ud på den anden side af.