Lydbøger » Jeg er hvad jeg husker

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Jeg er hvad jeg husker Lydbog

4.4/5

Forfatter: Peter Øvig Knudsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Når de fleste hører om elektrochok, tænker de sikkert tilbage til en tid, hvor det var et tilbud, som ikke så meget var et tilbud. I Jeg er hvad jeg husker fortæller Peter Øvig Knudsen om, at denne praksis stadig bruges i det 21. århundrede. Desuden er det en praksis, han selv har været igennem, og han fortæller åbent om, hvordan det hjalp ham betydeligt.

Jeg er hvad jeg husker er en fortsat biografi af Peter Øvig Knudsen, som ellers normalt beskæftiger sig med andres imponerede liv. I denne fortsættelse er det sit eget liv, som Peter Øvig Knudsen sætter under luppen og sætter på en spids.

Informationer:

Oplæser: Peter Øvig Knudsen
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 9 timer og 41 minutter

Jeg er hvad jeg husker: Handling

Jeg er hvad jeg husker lydbog gratis fortæller om den frygt, som Peter Øvig Knudsen fik ved bare tanken om elektrochok. Faktisk betragtede han det som det værste mareridt. Men hvad end han ville stå inde for det eller ej, så viste det sig at være den type behandling, som var nødvendig.

I Jeg er hvad jeg husker lydbog ser Peter Øvig Knudsen tilbage på året 2018, som var året han kunne betragte sig selv som helbredt, efter at have lidt af en særdeles stor og psykotisk depression. Han var i en længere periode indlagt på den lukkede afdeling på Rigshospitalet, og det er først efterfølgende, at han kan se de revner, som depressionen var årsag til i resten af hans liv.

Det var en sygdom, som til dels kostede ham kontakten med sin søn. Jeg er hvad jeg husker lydbog fortæller om en sygdom, som havde større omkostninger end først antaget, og ikke kun for ham selv, men også for hele hans omgangskreds og familie.

Siden sin umiddelbare helbredelse, som resultat af det frygtede elektrochok, har Peter Øvig Knudsen arbejdet videre med sin research, hvilket han fortæller om i Jeg er hvad jeg husker lydbog gratis. Han har undersøgt og bragt frem i lyset ikke kun, hvad behandlingen gjorde ved ham, men også hvad elektrochok er blevet brugt til gennem tiderne.

Jeg er hvad jeg husker lydbog fremlægger den psykiatriske historie for brugen af elektrochok, som dækker vidt omkring i verden. Peter Øvig Knudsen ser nærmere på hjernevaskforsøg inden for CIA’s mure, men også på nyere undersøgelser og forskning, som kan være med til at påvirke alles erindringer.

Om forfatteren: Peter Øvig Knudsen

Jeg er hvad jeg husker er en separat forlængelse af den biografi, som Peter Øvig Knudsen begyndte på med Min mor var besat. Normalt er vi vant til at få historiske og inspirerede bøger med fængslende fortællinger om alt lige fra Blekingegadebanden eller 1970’ernes Hippie bevægelser, som sprang frem, fra Peter Øvig Knudsen. 

Nu har Peter Øvig Knudsen renset sin sjæl, og lagt sin egen personlige historie frem til offentlig skue. Han startede med Min mor var besat, som var en øjenåbner for den depression, som Peter Øvig Knudsen havde kæmpet med i mange år. Jeg er hvad jeg husker er hans tilbageblik efter en umiddelbar helbredelse af nævnte depression. For som Peter Øvig Knudsen selv har udtalt, endte helbredelsen med at gøre ham til en helt ny mand.