Lydbøger » Jeg er Pilgrim

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Jeg er Pilgrim Lydbog

4.1/5

Forfatter: Terry Hayes

lydbog og e-bog

Introduktion

Den spændende samt nervepirrende krimi Jeg er Pilgrim er skrevet af den australske forfatter samt producer Terry Hayes. Forfatteren debuterede med dette værk, men er også kendt for at have skrevet adskillelige manuskripter til film samt serier, som er udgivet gennem en australsk filmproduktion kaldet Kennedy Miller.

Ved at lytte til Jeg er Pilgrim lydbog, formår læseren at sætte spørgsmålstegn til alt i værkets handlingsforløb. At udføre en kriminel handling med sådan en præcision, at selv efterforskere ikke kan løse sagen, er nemlig det værket drejer sig om. Der er adskillelige drabssager rundt omkring i verden, og der er kun ét ensartet spor i dem alle. Dette spor er der kun én mand der kan tyde, og han hedder Pilgrim.

Informationer:

Oplæser: Morten Rønnelund
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 22 timer og 54 minutter

Jeg er Pilgrim: Handling

Den spændende samt nervepirrende krimiroman Jeg er Pilgrim er skrevet af den australske forfatter samt producer Terry Hayes. Terry Hayes er kendt for at skrive manuskripter til diverse film samt serier, som han har udgivet som producer hos den australske virksomhed Kennedy Miller. Jeg er Pilgrim er desuden den australske forfatteres debut ind på den litterære scene.

I Jeg er Pilgrim lydbog stiller læseren spørgsmålstegn til det spændende hændelsesforløb. At udføre en kriminel handling er ikke let, men denne gerningsmand har formået at udføre det perfekt. At udføre sådan en forbrydelse med sådan en perfektion, er ikke noget en helt almindelig person kan udføre. Man kan med fordel lytte til Jeg er Pilgrim lydbog gratis, hvis man vil vide mere om den fejlfrie forbrydelse.

Man hører i Jeg er Pilgrim lydbog, at tiden er noget som man ikke har meget af. Tiden er knap, og når man ikke at løse problemet, kan dette få fatale samt skæbnesvangre konsekvenser.

Læseren hører i Jeg er Pilgrim lydbog, at en yngre kvinde er blevet fundet dræbt i Manhattan. Specifikt er kvinden fundet død på et hotel, som er meget nedslidt. Der er dog et problem. Der er ingen beviser, som efterforskerne kan benytte.

Adskillelige andre mystiske samt sporløse drab finder sted. Eksempelvis finder to andre drab sted i en ørken, og en anden i Syrien. Alle mordene har dog én ting til fælles, og dette spor kan kun én mand følge. Pilgrim hedder han, og han rejser jorden rundt for at løse sagen.

Om forfatteren: Terry Hayes

Terry Hayes er født i England i første halvdel af 1950’erne. Terry Hayes er desuden en australsk forfatter samt producer, men han har også skrevet adskillelige kendte manuskripter til diverse film og serier i Australien. Forfatteren er kendt for at have medvirket til at skrive diverse manuskripter hos den australske film- og serieproducent ved navnet Kennedy Miller.

Forfatteren Terry Hayes er kendt for sin roman Jeg er Pilgrim. Dette værk var hans debut ind på den internationale litterære scene, og han faldt i god jord hos læserne samt anmelderne. Forfatteren har modtaget meget ros for sin spændende krimiroman. Man kan med fordel lytte til Jeg er Pilgrim lydbog gratis.