Lydbøger » Jeg er Zlatan

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Jeg er Zlatan Lydbog

4.6/5

Forfatter: David Lagercrantz

lydbog og e-bog

Introduktion

Det er muligt at høre Jeg er Zlatan lydbog. Selvbiografien er en dragende fortælling, som for alle, der interesserer sig bare det mindste for fodbold, er et must at stifte bekendtskab med. Ved at høre Jeg er Zlatan lydbog fremfor at læse den, vil man nemmere kunne finde tiden til at fordybe sig i fortællingen om Zlatans liv.

For at høre Jeg er Zlatan lydbog gratis, skal du følge anvisningerne her på siden. Herefter bliver det muligt at oprette et gratis medlemskab ved en populær dansk lydbogstjeneste. Hvis du kun ønsker at opnå den gratis prøveperiode, skal du framelde dig inden, at prøveperioden er udløbet. På lydbogstjenesten vil du finde et kæmpe stort udvalg af lydbøger og e-bøger for enhver smag. For at se hvilke andre lydbøger der blandt andet også udbydes af lydbogstjenesten, kan du klikke her.

Informationer:

Oplæser: Martin Greis-Rosenthal
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 11 timer og 17 minutter

Bogens handling

Jeg er Zlatan Ibrahimovic er en selvbiografi om Zlatan, der er blevet fortalt til en forfatter ved navn David Lagercrantz. I bogen hører man om Zlatans opvækst uden for Malmø. Zlatan havde på mange måder en barsk opvækst i Rosengård-kvarteret, som han borde i. Han opgav dog aldrig sit altoverskyggende mål – at blive en dygtig international fodboldspiller. Dette var på trods af, at fædre fra finere dele af Malmø ihærdigt forsøgte at smide Zlatan ud af fodboldklubben Malmö FF, som han spillede for. Det var altså på mange måder en hård kamp for Zlatan at nå sit mål om at blive en international fodboldspiller og oddsene var på rigtig mange områder imod ham.

I Jeg er Zlatan Ibrahimovic får man et sjældent kig ind i topfodbolden, hvor man får et hører om forholdene bag facaderne i mange af de helt store fodboldklubber. Man får hele historien om Zlatan. Man hører om hans hårde tid i Ajax, hvorefter han skiftede til Juventus. Man hører om den succes, som han opnåede i Italien og om den skandale, der var en stor del af årsagen til, at hans karriere gik ned ad bakke. Zlatan fortæller om de andre store fodboldstjerner, men man får også et indblik i hans kærlighed til Helena og sine børn. Man hører om livet udenfor projektørlyset og det bliver afsløret, hvad der egentligt skete i Barcelona med Pep Guardiola.