Lydbøger » Jeg kan

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Jeg kan Lydbog

4.6/5

Forfatter: Louise L. Hay

lydbog og e-bog

Introduktion

Den inspirerende roman Jeg kan er skrevet af den amerikanske forfatter ved navnet Louise L. Hay. Forfatteren er kendt for at have skrevet adskillige prisvindende romaner, som har en motiverende samt inspirerende effekt på læseren.

I dette værk hører man om nogle forskellige scenarier, hvor man hyppigt går i stå i livet. Der er tekster omkring kærlighedsproblemer, problemer ved arbejdet men også sundhedsproblemer. I værket giver forfatteren de perfekte redskaber, så man ikke længere skal døje med disse svære samt problematiske tider alene. Man lærer blandt andet hvordan man bekræfter sig selv, og hvordan ens tanker samt handlinger påvirker ens liv.

Informationer:

Oplæser: Karen Linnebjerg Abrahamsen
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 1 timer og 26 minutter

Jeg kan: Handling

Den amerikanske forfatter Louise L. Hay har skrevet den tankevækkende roman ved navnet Jeg kan. Jeg kan er en roman, som formår at efterlade læseren med en fantastisk følelse af fornyelse samt optimisme. Ved at lytte til Jeg kan lydbog, så hører man nemlig en opmuntrende samt motiverende fortælling. Hvis man har brug for råd til hverdagen, om hvordan man bedre kan tackle problemer, så kan man med fordel lytte til Jeg kan lydbog gratis.

I Jeg kan lydbog hører man om nogle forskellige scenarier, hvor man som et normalt individ kan have det svært. Der er nemlig i Jeg kan lydbog blevet inddraget tekster om sundhed, hvad velstand defineres af, tilgivelse samt sorg, kærlighedsproblemer, kreativitet samt arbejdsforhold. Der er derfor i værket noget for enhver, da man kommer omkring mange forskellige scenarier, som man ofte har brug for rådgivning i.

Man kan lytte til Jeg kan lydbog gratis, hvor man hører om ens egen indflydelse på livet. Det hele starter nemlig ved en selv, og det hele slutter ved en selv. Alt det man siger til sig selv, eller de handlinger man foretager sig, de er nemlig alle påvirket af ens egne handlinger samt tanker.

Gennem enkle ændringer i hvordan man tænker, så kan man ændre store aspekter i livet, som man måske har haft problemer med længe. Blandt andet lærer man, hvordan man positivt af- og bekræfter sine tanker, som påvirker dagligdagens handlingsmønstre. Dette medfører blandt andet at man kan komme videre i livet, hvis man nu eksempelvis har været stillestående i et stykke tid. Fortidens spøgelser bliver nu behandlet, og man kan trygt fortsætte med at leve et mindre problematisk liv.

Om forfatteren: Louise L. Hay

Louise L. Hay var en amerikansk forfatter, som var kendt for sine motiverende værker. Hun levede fra 1926 og døde da hun blev 90 år. Hendes motiverende romaner er kendt for at være inspirerende samt tankevækkende, og hun modtog adskillige nomineringer samt priser for hendes kundskab. Hun skrev eksempelvis værket Jeg kan. Ud over at være forfatter, så grundlagde hun også forlaget Hay House. Her udgiver forlaget diverse bøger om menneskets mentale samt fysiske helbred.

Forfatteren har fundet inspiration til at skrive disse værker, ved at hun selv har gået igennem svære tider både fysisk samt psykisk. Hun voksede nemlig op i et voldeligt miljø, og med disse værker formår hun at hjælpe andre gennem svære samt problematiske tider.