Lydbøger » Jeg kan se dig

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Jeg kan se dig Lydbog

4/5

Forfatter: Mari Jungstedt

lydbog og e-bog

Introduktion

Septembervejret er godt i Gotland, og turistsæsonen er lige afsluttet. Frida og 3 studiekammerater vil nyde det gode vejr og det varme vand mens det er muligt. De 4 venner beslutter sig for at bruge weekenden sammen på Lilla Karlsö, en lille isoleret ø. De vælger at tage en lur på stranden, og Frida vågner noget tid efter i kærestens arme; men noget er helt galt.

Hun opdager hurtigt at både kæresten og de 2 andre er døde. Hun er altså den eneste tilbage af vennegruppen. Hvem ville dog have lyst til at slå de 3 studerende ihjel? Og hvorfor overlevede Frida?

I bogen Jeg kan se dig, bliver kriminalkommissær Anders Knutas sat på sagen, og han opdager hurtigt at den hænger sammen med tidligere sager. Du kan lytte til Jeg kan se dig lydbog for at høre resten af historien.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 7 timer og 41 minutter

Jeg kan se dig: Handling

I Jeg kan se dig lydbog følger man kriminalkommissær Anders Knutas, hvor man følger undersøgelser af sagen. Intet bliver overladt til tilfældighederne, og allerede fra første side er der fart på. Knutas har dog ikke helt let ved at finde frem til morderen, da der går noget tid før han kommer på det rigtige spor.

Frida er heller ikke med til at gøre det helt nemt. Når hun snakker med politiet har hun problemer med at huske hvad der skete, så hun har altså ikke meget information som kan hjælpe politiet. Men det går hurtigt op for læseren, når man følger Fridas tanker, at hun ved mere end hun giver udtryk for. Hvorfor fortæller hun ikke det hele til politiet? Bogen er velskrevet, og man kan ikke undgå at lade uhyggen og mysteriet kravle under huden.

Du kan lytte til Jeg kan se dig lydbog gratis for at finde ud af hvordan Knutas opklarer sagen, og hvilken rolle Frida har i forhold til mysteriet.
Bogen er velskrevet og har en god balance mellem relationerne og mysteriet, og samtidig kan man som læser gætte med på hvem det er der har begået mordet. Dog skal man forberede sig på at det ikke er sikkert at man lykkes med at gætte rigtigt.

Der er en del personer med i bogen, som man før gode beskrivelser af, men der er slet ikke uoverskueligt mange med, så man kan sagtens følge med i historien. Mange af relationerne i bogen bliver beskrevet rigtig godt, alt fra de gode til de dårlige relationer.

Om forfatteren: Mari Jungstedt

Mari Jungstedt er en svensk forfatter og journalist, som debutterede med sin første roman i 2003. Det var en krimi ved navn den du ikke ser. Hun har lavet en hel serie hvor Jeg kan se dig også indgår. Det er hendes elskede Gotlandserie. Hun bliver kaldt en af skandanaviens bedste krimiforfattere selv af udenlandske medier, så der er ikke noget at sige til at hun er blevet en succesfuld forfatter.

Hendes bøger er baseret på grundig research og spændende fortællinger. Hun skriver aldrig halvhjertet, og hendes bøger er en fryd at læse. Hun lægger altid meget arbejde i hendes bøger, og det mærker man som læser.