Lydbøger » Jeg klarer mig mor

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Jeg klarer mig mor Lydbog

4.3/5

Forfatter: Laura Helena Pimentel da Silva & Liselotte Farcinsen Leth Rasmussen

lydbog og e-bog

Introduktion

November måned i 2015 rystede hele Danmark i deres stuer, da historien om de tredobbelte drab kom frem i medierne. Jeg klarer mig mor er historien om et af ofrene, som hed Philip og kun nåede at blive 19 år gammel. Jeg klarer mig mor er en mors fortælling om en tabt kamp, om at ville redde sin søn, som nægter at blive reddet. Jeg klarer mig mor er en personlig historie, som mange mødre vil kunne spejle sig i. 

Måske – og forhåbentlig – er det ikke den kriminelle side af historien, som mange mødre vil kunne spejle sig i. Men Jeg klarer mig mor er lige dele sørgelig historie om en skæbne, som sluttede alt for tidligt, og lige dele en beretning fra en mor, som vil det ultimative bedste for sin søn, men som tvinges til at se til fra sidelinjen uden mulighed for at hjælpe.

Informationer:

Oplæser: Bettina Haucke
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 6 timer og 42 minutter

Jeg klarer mig mor: Handling

Jeg klarer mig mor lydbog gratis er en samfundskritisk fortælling om en ung dreng ved navn Philip. Philip når kun at blive 19 år gammel, for i 2015 ender han sammen med to andre med at blive offer for en voldsom drabssag på Frederiksberg. Det var en sag, som skabte opmærksomhed i medierne for sin brutalitet, og hvad der kun kan beskrives som et bestialsk drab, som Danmark ikke har set før. 

Drabet på Philip og hans to venner var et, som tydeligvis krævede meget planlægning, og hvor gerningsmændene også måtte have haft kendskab til Philip og hans kammerater. 

I Jeg klarer mig mor lydbog ser Philips mor, Liselotte Rasmussen, tilbage på et forhold til sin søn, som hun arbejdede på højtryk for at redde fra kriminalitet. Det er en indsigt i et liv som mor til Philip, men også et billede af det liv, som Philip fik afbrudt på så brutal vis.

Jeg klarer mig mor lydbog tager fat på det ønske, en familie kan have for at bryde den sociale arv, som mange ender med at sidde fast i. For Philips mor, Liselotte Rasmussen, kunne hun kun se til, mens hendes søn blev mere og mere indviklet i et kriminelt miljø, som endte med at blive hans undergang.

Jeg klarer mig mor lydbog er også historien om en familie, som er ved at gå i opløsning, og som bliver udsat for ekstrem sorg, da Philip i sidste ende bliver frarøvet livet. Jeg klarer mig mor lydbog gratis tager fat på det svigt, som Liselotte Rasmussen har svært ved at give slip på overfor sin afdøde søn. Samtidig har hun ingen steder at placere skylden eller vide med sikkerhed, hvorfor det lige var hendes søn, som skulle ende med at miste livet.

Om forfatteren: Laura Helena Pimentel da Silva

Laura H. P da Silva har før skrevet bøger om grufulde begivenheder, der ryster familierne til eller fra hinanden efter omstændighederne. Jeg klarer mig mor er hendes anden bog, som følger efter Kommunebarn, der beskrev livet som tilflytter til Danmark, efter ens mor valgte at gifte sig med en dansker.

Jeg klarer mig mor har fået gode anmeldelser for at skabe et billede af en familie, som kunne være en hvilken som helst dansk familie, der blot ender med at træffe de forkerte beslutninger. Samtidig har den fået ros for at tegne et billede af Philip og det liv han ledte, som endte med at tage livet af ham. Jeg klarer mig mor er en barsk, men nødvendig bog.