Lydbøger » Jeg kunne ikke dø

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Jeg kunne ikke dø Lydbog

4.8/5

Forfatter: Chloe Avo Holm

lydbog og e-bog

Introduktion

Jeg kunne ikke dø lydbog er en sand historie om Chloe Avo Holms liv. Chloe voksede op i København med sin mor, der ikke formåede at give hende en tryg barndom.

Chloes store omsorgssvigt som barn havde fatale konsekvenser for hendes videre liv. Hun blev tidligt i livet en del af de hårde miljøer med stoffer, alkohol og prostitution.

I lydbogen forsøger Chloe at inspirere andre og give håb og troen på, at man kan ændre sit liv til det bedre. Du kan høre Jeg kunne ikke dø lydbog gratis og høre den både barske og håbefulde historie.

Informationer:

Oplæser: Ellen Hillingsø
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 7 timer og 28 minutter

Jeg kunne ikke dø: Handling

Da Chloe var bare 9 år, begyndte hun at drikke og hænge ud med de hårde typer. Da hun bliver 10 år, kommer hun for første gang på en institution og da hun bliver 12 år, er hun prostitueret for første gang.

Chloe synker dybere og dybere ned. Hun bliver dybt afhængig af stoffer og lever sine teenageår som prostitueret. Man skulle tro, at Chloes liv var givet på det tidspunkt og at hun for altid skulle leve et liv som stofmisbruger og prostitueret.

I Jeg kunne ikke dø lydbog kan du dog høre, hvordan virkeligheden heldigvis bliver en anden. Da Chloe er 16 år, kommer hun for første gang i behandling for sit stofmisbrug. Det går dog langt fra nemt og Chloe falder tilbage til stofferne og det hårde miljø mange gange.

Det er først da hun for 23. gang forsøger at få vendt skuden, at det lykkedes. Her får hun særligt hjælp fra værestedet Reden, der i dag har en særlig plads i hendes hjerte.

Som du kan høre i Jeg kunne ikke dø lydbog, formår Chloe til sidst at få skabt et nyt liv og får en karriere som professionel danser. Med sin fortælling forsøger Chloe at give håb og livskraft til andre. Hun minder os om, at man altid kan vælge lyset fremfor mørket – selv i de hårdeste tider.

Du kan høre Jeg kunne ikke dø lydbog gratis og fordybe dig i Chloes inspirerende og tankevækkende historie.

Om forfatteren: Chloe Avo Holm

Jeg kunne ikke dø er skrevet af Chloe Avo Holm selv. Hun har tidligere skrevet Stjernebarn, der ligeledes belyser hendes barske opvækst.

I dag har Chloe formået at vende skuden og arbejder som professionel danser.

Hvis du hører Jeg kunne ikke dø lydbog, kan du lære meget mere om, hvem Chloe er.